11 mesaje de condoleante

Firma de servicii funerare rainbow dorobantu este alaturi de toti cei care pierd o persoana draga si va asiguram de profesionalismul si deschiderea noastra. Va prezentam in continuare cateva mesaje de condoleante pe care le puteti transmite familiei in mijlocul careia exista un deces recent.

1. Nimeni nu te poate pregati pentru o astfel de pierdere – ea vine ca vantul. Cu toate acestea, gandeste-te ca el/ ea se odihneste acum in bratele Domnului nostru. Cele mai profunde condoleante pentru tine si familia ta.

2. Atunci cand pierdem pe cineva drag aici pe pamant, castigam un inger in cer. Un inger care vegheaza asupra noastra. Speram sa va simtiti putin mai bine stiind ca un inger vegheaza acum asupra voastra. Noi ne exprimam cele mai sincere condoleante pentru pierderea pe care ati suferit-o.

3. Suntem profund indurerati de pierderea pe care o aveti. Ii vom simti lipsa si ne vom ruga pentru sufletul sau.

4. O persoana care pleaca din aceasta viata, nu pleaca niciodata cu adevarat. Asta pentru ca ea continua sa traiasca in inimile si in mintea noastra, prin noi. Va rog sa primiti condoleantele noastre ca nu il/ o vom uita.

5. Suntem profund intristati de vestea trecerii intru eternitate a celui care a fost ….. Gandurile si rugaciunile noastre sunt alaturi de familia indurerata.

6. Rugaciunile si amintirile placute sunt ceea ce avem pentru a comemora viata celui care a plecat dintre noi. Fie ca dragostea familiei si a prietenilor sa reprezinta sprijinul de care aveti nevoie in aceste zile de mare durere sufleteasca. Cele mai sincere condoleante.

7. Fie ca Domnul sa va binecuvinteze si sa va aline durerea in aceasta perioada de mare tristete sufleteasca. Va rugam sa acceptati condoleantele noastre sincere.

8. Va rugam sa acceptati condoleantele noastre. Suntem aici pentru a va oferi orice fel de sprijin si va rugam sa nu ezitati sa ne cereti ajutorul, mai ales in aceasta perioada dificila.

9. Nu putem intelege cu adevarat durerea care va incearca in aceasta perioada, dar am dori sa ne exprimam condoleantele si sa va asiguram ca sunteti prezenti in rugaciunile noastre.

10. Cand am auzit despre pierderea pe care ati suferit-o m-am intristat profund, dar inteleg ca acesta lucru este departe de ceea ce simtiti dumneavoastra in aceste clipe. Sunteti in rugaciunile noastre si exprimam cele mai sincere condoleante intregii familii indurerate.

11. Va rugam sa acceptati condoleantele noastra cu privire la trecerea in eternitate a celui care a fost ………. A fost o adevarata onoare sa cunosc o asemenea persoana deosebita si ii voi duce lipsa cu siguranta. Fie ca Bunul Dumnezeul sa va ajute in aceste clipe de mare durere.

Pentru servicii funerare, resurse funerare, preturi avantajoase si informatii importate despre pregatirea slujbelor de comemorare va rugam sa ne contactati la servicii funerare dorobantu, telefon 0753.30.40.50

Leave a Reply