3 lucruri pe care trebuie sa le stii despre termosemineul Exotic 25 KW

Piața sistemelor de încălzire pe bază de combustibil solid este foarte ofertantă în vremurile actuale, iar atunci când ești în căutarea unui astfel de sistem de încălzire vei observa că alegerea nu este deloc ușor de făcut. Dificultatea alegerii este cauzată în primul rând de varietatea foarte mare de sisteme disponibile, dar și de lipsa cunoștințelor în acest domeniu.

Vei observa că poți alege o centrală pe lemne, pe cărbuni sau peleți sau chiar un termoșemineu, sistem de încălzire destul de nou pe piața sistemelor de încălzire pe baza de combustibil solid din România. Despre un astfel de termoșemineu vom vorbi și noi în rândurile următoare.

Mai exact, ne-am propus ca în acest articol să prezentăm 3 lucruri interesante despre termoșemineul Exotic 25 KW, care poate fi achiziționat de pe centrale-seminee.ro la un preț foarte bun!

Iată așadar care sunt acestea:

Vine complet echipat

Tot mai multe persoane sunt interesate acum de sistemele de încălzire care pot fi montate cu ușurință, fără prea multe modificări și complicații, astfel încât să poată fi folosite cât mai curând. Ei bine, probabil că nu există sistem de încălzire pe bază de combustibil solid care să poată fi mai ușor de instalat decât termoșemineul Exotic 25 KW.

Acesta conține kitul complet pentru instalare, având incluse vasul de expansiune dar și pompa de recirculare. Prin urmare, este pregătit pentru montajul care nu va dura mai mult de 2 ore, atâta timp cât este asigurat de către un instalator priceput.

Are un design inedit

Puține sunt sistemele de încălzire pe bază de combustibil solid care se remarcă la capitolul design. Ei bine, termoșemineul pe peleți Exotic 25 KW poate fi considerată o excepție în acest sens. Iar asta deoarece, spre deosebire de multe alte sisteme de încălzire care sunt mascate întocmai din cauza faptului că nu sunt foarte atrăgătoare, acesta are un design cu totul inedit!

Producătorul Kenda a pus foarte mult accent pe partea de design și astfel s-a obținut un termoșemineu elegant ce poate fi instalat în orice încăpere, oferind astfel un plus de personalitate decorului interior.

Mai mult decât atât, te vei putea bucura de imaginea focului arzând ceea ce poate fi un punct de atracție pentru întreaga familie în serile geroase de iarnă.

Eficiență ridicată și costuri reduse pentru încălzire

Aspectul atrăgător și faptul că este ușor de instalat nu sunt singurele avantaje ale termoșemineului Exotic 25 KW. Există mult mai multe beneficii cu care acest termoșemineu își încântă utilizatorii, iar eficiența ridicată și costurile reduse pentru încălzire pe care le garantează reprezintă doar un alt exemplu în acest sens.

Are un buncăr de peleți cu o capacitate de 40 kg și un consum de peleți cuprins între 1,3 și 4,2 kg pe oră, ceea ce înseamnă nu numai costuri foarte avantajoase pentru încălzire ci totodată și o autonomie extinsă care garantează un plus de confort.

Acestea sunt așadar 3 dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le știi despre termoșemineul Exotic 25 KW. Iar dacă te interesează să descoperi și alte informații utile, poți consulta oferta de pe centrale-seminee.ro.

Leave a Reply