3 motive pentru care implantul dentar este recomandat si alte 3 pentru a alege Dental Premier

Nu poti sti ce frustare te incearca atunci cand iti lipseste un dinte, pana cand nu esti in acea situatie. Cu tendinta de a zambi mai putin, de a vorbi discret, de a pune mana la gura, pacientul cu unul sau mai multi dinti lipsa incepe sa se izoleze, sa stea ascuns, sa se fereasca de privirile celor din jur. Daca in trecut un implant era o solutie costisitoare si implica vindecare grea, acum lucrurile sunt ceva mai imbunatatite.

3 motive sa alegi implantul dentar

Implantul dentar este intr-adevar o metoda invaziva, dar si singura de a redobandi o dantura completa, estetica si functionala. Implantul dentar este recomandat datorita avantajelor implicite:

  • Este sigur, stabil si durabil. Odata inserat, dupa cateva luni cand se va vindeca operatia si are loc osteointegrarea, un implant poate dura si pana la 20 de ani daca este intretinut bine.
  • Poate fi unul sau mai multe, independent de dintii de langa. In cazul puntilor dentare spre exemplu, pentru un singur dinte lipsa vor fi lucrati si cei de langa, adica 3 in total. Implantul dentar nu afecteaza dintii de langa, nu are nevoie de pilon de sustinere.
  • Previne probleme mai complexe, de la mobilitatea dentara la dintii de langa cei care lipsesc si pana la retractia gingivala din aceasta zona.

Reintregeste dantura, masticatia va fi una mai buna, astfel incat pacientul nu va mai manca doar pe o anumita parte.

Implantul dentar de la Dental Premier

Atunci cand alegi clinica, cabinetul stomatologic unde sa ai parte de serviciile de implantologie tine cont de standardele de top. Frica de durere, teama ca o astfel de interventie nu va fi durabila sunt motive bine intemeiate pentru a alege o clinica de top, cum este Dental Premier. Iata si 3 motive pentru a face aceasta alegere:

  • Sute de cazuri ale pacientilor multumiti. Medicii implantologi sunt specializati, ce au la activ sute de cazuri de implanturi realizate cu succes.
  • Nu exista caz in care implantul ar fi respins de organism. Implantul dentar de la Dental Premier inseamna materiale biocompatibile, asadar este asigurata reusita procedurii.
  • Tehnologie moderna, tehnici pe masura si abordari de tip high tech dentistry ce se traduce prin implanturi realizate in timp scurt, cu vindecare mai rapida. O singura interventie poate acoperi necesarul de extractii si de implant. Acest lucru este valabil si in cazurile in care este nevoie de o lucrare completa pentru intreaga arcada.

Afla preturile aferente implanturilor dentare din cadrul paginii oficiale, dentalpremier.ro.

Leave a Reply