5 tipuri de inel de logodnă de care orice bărbat trebuie să țină cont

Chiar dacă dăruirea unui inel de logodnă este un gest plin de simbolism, reprezentând, încă din cele mai vechi timpuri, oficializarea unei relații de iubire și promisiunea unirii pe viață, alegerea lui poate fi extrem de dificilă. Asta pentru că, în ziua de astăzi, semnificația lui nu mai este singura caracteristică luată în calcul. De fapt, de-a lungul secolelor s-a dezvoltat o adevărată industrie globală a inelelor de logodnă, iar în prezent bărbații din întreaga lume caută ca această bijuterie să fie cât mai frumoasă și mai deosebită.

Astfel, găsirea inelului de logodnă perfect  nu este deloc ușoară! Chiar dacă piața se supune și celor mai exigente pretenții și vine în întâmpinarea clienților cu numeroase modele, tipuri și prețuri, orice bărbat are bătăi de cap în alegerea inelului potrivit pentru femeia pe care o iubește.

Ce probleme au bărbații în alegerea inelului de logodnă

În primul rând, măsura este o problemă cu care se confruntă fiecare. Toți bărbații își doresc să nimerească măsura iubitei din prima, pentru ca momentul în care îi pun inelul pe deget să fie perfect. Totuși, dacă chiar există diferențe de măsură, orice bijuterie te poate ajuta, ulterior, cu modificări.

Mai apoi, există problema alegerii modelului. Cum să găsești un inel care să nu fie nici prea opulent, dar nici prea simplu? Și cât de prețios și-ar dori să fie? Dimensiunea pietrei este așa importantă cum vezi în filme?

Este normal să ai întrebări și să-ți fie greu să te hotărăști, pentru că, într-adevăr, este vorba de bijuteria care simoblizează unul dintre cele mai importante momente ale vieții voastre. Iar ca să te asiguri că alegi cel mai potrivit model, iată 5 tipuri de inel de logodnă și vezi căror femei i se potrivește fiecare:

  1. Clasic

Un inel cu design clasic este cel în care accentul cade pe simplitatea liniilor, dar, totodată, și pe rafinamentul și eleganța lor. Este perfect pentru femeile delicate, care iubesc finețea și gingășia.

  1. Romantic

Inelul cu design romantic este potrivit pentru femeile visătoare, melancolice și iubitoare de frumos, iar ca stil în ceea ce privește ținutele le adoptă pe cele feminine. Bijuteria dăruită acestora poate avea un diamant cu tăietură în formă de inimă.

  1. Vintage

Sunt femei înnebunite după stilul vremurilor de odinioară, când erau purtate bijuterii încărcate cu pietre prețioase masive și colorate. Poți alege rubinul, safirul sau smaraldul, iar pentru model te poți inspira de inelele purtate de regine.

  1. Minimalist

Acest stil este asemănător clasicului și este potrivit pentru femeile căror nu le place să iasă în evidență prin bijuteriile pe care le poartă sau care chiar nu prea obișnuiesc să poarte bijuterii. De aceea, inelul de logodnă minimalist trebuie să fie simplu și delicat, eventual cu o piatră de mici dimensiuni.

  1. Glamour

La polul opus, există și multe femei care adoră bijuteriile opulente, ce atrag toate privirile. Își creează propriul stil cu ajutorul acestora și, de cele mai multe ori, sunt apreciate pentru îndrăzneala lor. Pentru ele este potrivit inelul de logodnă glamour, cu un design sofisticat și pietre mari, indiferent că sunt colorate sau nu.

Acum, că știi ce tipuri de inele de logodnă există și ți-ai făcut o idee despre ce i s-ar potrivi iubite tale, nu mai rămâne decât să cauți o bijuterie. Și ca să nu pierzi timpul cu bijuteriile de cartier, îți recomandăm să apelezi la specialiștii de la E-ring, producători de bijuterii cu o experiență de peste 12 ani. Îi găsești pe e-ring.ro, unde vei găsi, de altfel, o mulțime de modele de inele de logodnă la prețuri foarte bune.

Leave a Reply