7 secrete despre mine

Miss S îmi cerea acum o veșnicie să-i spun șapte lucruri pe care nu le știe mai nimeni despre mine. Mă rog, șapte lucruri pe care nu le-am mai scris pe blog. Așadar :

1. Am înțepenită în cap o viziune despre cum ar trebui să fie relația perfectă și din cauza asta le-am sabotat pe toate de până acum, în așteptarea marii iubiri. La cât de ușor îmi vine să renunț la fiecare, mă tem să nu ajung peste zeci de ani să fiu o tanti urâcioasă, cu o grămadă de pisici numite după personaje din cărți.

2. Mi-ar fi plăcut să fac parte dintr-o familie mare de tot, de fapt, mi-ar fi placut asa de mult încât mă impresiona profund fiecare episod din 7th Heaven.

3. Am purtat cândva fustă scurtă combinată cu ciorapi plasă, și nu în mod ironic. Da, am fost o pițipoancă purtătoare de extensii de gene. Dovada :

DSCN2746-300x127

 

 

Bine că am înțeles în sfârșit că less is more.

4. Motivul pentru care n-am încercat niciodată să schiez e faptul că-s ferm convinsă că o să-mi împlânt schiul în cap sau bățul în ochi. Toată lumea îmi spune că-i imposibil, dar știu că eu aș găsi o cale.

5. Tot pe ideea less is more, când eram mai tânără și mai naivă abia așteptam să împlinesc 18 ani, ca să-mi fac operație de….micșorare a sânilor. Eram sigură că mă fac să par vulgară și că nimeni nu o să mă placă pentru personalitate cât timp am trăsături de actriță porno.

6.Îmi place în mod deosebit să mușc, dar să mușc tare, până simt eu în dinți că doare. Simt o satisfacție așa imensă, de parcă dinții mei ar avea orgasm.

7. Cândva o să fiu o mamă minunată. Genul pe care toate celelalte mame o privesc dezaprobator și ceilalți copii cu idolatrizare.

DSC04505-232x300

Leave a Reply