Adevaratele costuri ale mutatului

Ori de cate ori angajati o companie care oferii servicii de mutari, asigurati-va ca intelegeti amploarea taxelor suplimentare care ar putea fi facturate in plus fata de estimarea furnizata la momentul cererii.

Aceste taxe ce difera de la o companie de mutari ccnmontagen.de din umzüge winsen luhe fata de serviciile unei companii de mutari din Seevetal, sunt de fapt cele care decid conditiile mutatului efectiv. Deci, inainte de a face rezervarea concreta, afla care sunt tarifele aplicabile mutarii de la si pana la noua casa pentru a primi o cifra cat mai exacta.

Taxe accessoriale – Unele companii se folosesc de toate taxele forfetare suplimentare, care nu se incadreaza in niciuna dintre conditiile de baza si le numesc taxe accessoriale.

Aceste cheltuieli pot include ambalarea sau alte servicii de acest gen, despachetarea sau dezasamblarea de mobilier. Pentru a evita aceasta taxa, asigurati-va ca sunteti pregatiti pentru mutat inainte de a ajunge angajatii serviciului de mutari la tine acasa.

Taxe avansate – Acestea sunt taxe pentru serviciile furnizate de catre un alt profesionist decat cel de baza si pot include un mester sau alte terte parti la cerere. Aici putem include deplasarea unui pian, unde se impune prezenta unui specialist pentru pregatirea aparatului sau instalarea lui.

In cazul in care aceste servicii sunt aranjate prin intermediul societatii de mutare, taxele sunt facturate prin contract si inmanate pentru achitare.

Serviciul de pregatire – Aceasta este o taxa care se plateste in cazul in care compania de mutari trebuie sa pregateasca aparatele electrocasnice mari pentru deplasare, asta incluzand deconectarea de la resedinta initiala si apoi reconectarea la noua ta casa. In cele mai multe cazuri, aparatele incluse sunt uscatoare, masini de spalat vase si frigidere.

Servicii auxiliare – O taxa de serviciu auxiliar se refera la o taxa suplimentara, care este evaluata pe fiecare ora ce ar trebui sa fie amanata, deoarece bunurile dumneavoastra trebuie sa fie transferate sau nu sunt gata pentru a fi mutate. Poti evita aceste taxe suplimentare prin asigurarea parcarii vehiculului destul de aproape si deblocarea cailor de acces in functie de marimea camionului.

Vamuirea – Exista intotdeauna taxe vamale asociate cu mutarile internationale. Cu toate acestea, s-ar putea, de asemenea, ca firma sa va taxeze pentru a compensa transportul bunurilor dumneavoastra prin vama. Multe mutari internationale includ aceasta taxa in costul global, dar intreaba, pentru orice eventualitate.

Vei avea nevoie, de asemenea, sa verifici detalii cu privire la ce documentele de care va fi nevoie si de costurile de import implicate in tara in care va deplasati.

Leave a Reply