Agentia Webmagnat. Managementul PPC pe intelesul tuturor

Metoda de maketing online, prin care platiti pe fiecare clic dat catre site-urile voastre, sau PPC (Pay Per Click), este destul de simpla: motoarele de cautare precum Google si Bing permit intreprinderilor si persoanelor fizice sa cumpere listari in rezultatele lor de cautare.

De ce PPC? Doar cateva dintre avantajele publicitatii PPC includ prin http://www.webmagnat.ro/promovare-google-adwords:
– aduce expunere imediata. Dupa ce ai creat anuntul tau PPC, acesta va fi online si va ajunge la publicul tinta in doar cateva ore.
– atrage trafic targetat. Poti ajunge doar la clientii care sunt in mod activ in cautarea produsului sau serviciului oferit.
– are rezultate masurabile, astfel incat esti capabil sa urmaresti performanta si sa vezi modul in care campania ta este performanta.
– nu platesti decat daca cineva face acel clic. Poti seta bugetul astfel incat sa se extinda doar cat iti permiti, iar cum platesti la clic, platesti numai pentru anunturile care functioneaza.

Economiseste timp si bani cu PPC – campaniile Pay Per Click sunt una dintre cele mai eficiente metode de publicitate in mediul de afaceri on-line si de crestere a traficului site-ului tau. Folosind cuvinte cheie orientate geografic spre piata, iti poti aduce afacerea in fata publicului tinta. Pentru ca vei plati doar de fiecare data cand anuntul este vazut prin click direct, este, de asemenea, un lucru foarte util si eficient.

Fii in locul potrivit, la momentul potrivit

La momentul actual, la Webmagnat avem acces, in modul cel mai usor si eficient pentru a aduce un site de afaceri locale în fata oamenilor din zona de servicii care sunt gata sa faca o achizitie. Aceasta deoarece instrumentele actuale permit, practic, acoperirea in proportie de aproape suta la suta a locurilor unde te pot gasi motoarele de cautare.

Cheltuieste inteligent

Prin pay-per-click, vei cheltui bani doar cand cineva va vedea produsele si serviciile pe care le-ai expus la vanzare. O campanie desteapta va folosi tehnologiile de ultima ora pentru a-ti optimiza campania si de doua ori pe zi, daca este nevoie, directionand banutii pentru publicitate pe cuvintele cheie si sie-urile care-ti vor aduce cele mai multe telefoane si comenzi online platite.

Cu toate acestea, este recomandat ca atunci cand optezi pentru o campanie pay-per-click, pagina ta de start sa fie optimizata deja si pregatita pentru a face fata traficului si unei relatii optime cu potentialii clienti. Iar cel mai un mod de a maximiza rezultatele propriei campanii de acest gen este de a va asigura ca aveti un webdesign de calitate, un foarte bun SEO si campanii de marketing suficient de puternice si de atragatoare.

Leave a Reply