Alege cel mai bun avocat penal pentru cazul tau!

Cazurile in care este necesar un avocat penal sunt multiple. Fiecare avocat lucreaza in felul sau si dupa standardele lui. Situatiile penale pot fi simple sau complexe, iar apararea se va formula in functie de acest lucru. Alege cel mai bun avocat penal pentru cazul tau!

In momentul in care te-ai decis asupra unui penalist, te gandesti la solutionarea cazului in mod pozitiv. Bineinteles, acesta este si gandul sau, dar pot aparea o multime de piedici in drumul spre succes.

Fiecare avocat penal lucreaza in felul sau, dar urmaresc acelasi lucru – libertatea sau reducerea pedepsei. Totusi, pregatirea, experienta si modul de abordare a unui caz sunt criteriile care fac diferenta intre verdictele de vinovat si nevinovat. Din acest motiv, trebuie sa alegi un avocat penalist care sa iti poata apara interesele in fata instantei.

Cum poti alege un avocat potrivit pentru situatia in care te afli?

Atunci cand iti indrepti atentia catre un avocat specializat in drept penal trebuie sa ai in vedere cateva criterii ce te vor ajuta. Tine cont de urmatoarele:

  1. Experienta in cazuri penale si rata de succes. Un avocat care sa te apere intr-un caz penal trebuie sa aiba suficienta experienta pentru a face fata presiunii. Bineinteles, daca toata lumea ar alege experienta, cei la inceput nu ar putea sa isi construiasca una. Din acest motiv este ideal sa arunci o privire si la rata de succes. Acestea doua impreuna iti vor indica mai rapid un avocat pe care sa il angajezi.
  2. Mediul in care acesta isi formuleaza apararea si isi studiaza cazurile. Locul in care isi desfasoara activitatea este extrem de important pentru solutionarea cazului. Daca un avocat lucreaza cu mai multi profesionisti din acest domeniu, cu siguranta cazul tau va fi studiat de catre mai multe persoane. In acest fel, alegerea celui mai bun avocat va fi mai simpla datorita echipei de care este inconjurat.
  3. Onorariul avocatului si relatia pe care o are cu clientii. Onorariul nu ar trebui sa fie cel de care depinde relatia cu un client. Evident, munca pe care o depune un avocat intr-un caz penal si mai ales in cele complexe necesita un onorariu destul de mare. In functie de plata pe care trebuie sa o efectuezi poti alege un avocat bun sau cu mai putina experienta.
  4. Ajutorul pe care il primesti in vederea consilierii juridice. La cabinetul de avocatura Andor Costantin din Bucuresti vei beneficia de asistenta juridica timp de 24 de ore. Fie ca te afli in capitala si esti implicat intr-un caz penal sau in afara tarii, in orice situatie avocatii te pot ajuta. Experienta de peste doua decenii in cazurile penale, ajutorul pe care il ofera clientilor si asistenta juridica permanenta sunt cele pe care te poti baza inca de la inceput.

Alege cel mai bun avocat penal pentru cazul tau! Oricare ar fi postura ta, intr-o situatie penala ai nevoie de un penalist cu experienta. Dreptul la libertate este al tuturor, iar un avocat penalist il poate obtine!

Leave a Reply