Avantajele lucrului la videochat in Romania

Atunci cand spunem videochat, ne gandim din start la niste tinere inchise ermetic in niste camere si obligate sa faca lucruri impotriva vointei lor. Aceasta perceptie este insa mult distorsionata, astfel incat meseria de operator videochat in Romania a ajuns astazi sinonima cu prostitutia.

In realitate insa, lucrurile nu stau deloc asa. Toate persoanele care activeaza in industria videochat-ului in Romania fac acest lucru benevol, iar activitatea pe care o presteaza este una cat se poate de flexibila si de transparenta.

Astfel, toate veniturile obtinute din industria de videochat in Romania sunt impozitate, astfel incat contributia acestui sector la bugetul de stat a devenit una substantiala. Dincolo de aceasta insa, angajatele la studiourile de videochat au o multime de alte avantaje. Vezi oferte de angajari in videochat.

Program permisiv

Primul lucru care atrage cel mai mult operatoarele industria de videochat este progtamul flexibil al fetelor. Aici, trebuie spus din start ca reprezentantele sexului frumos sunt preferate in aceasta industrie. Sunt si baieti care practica aceasta meserie, insa fetele sunt net majoritare.

Revenind insa la program, acesta iti permite sa iti continui studile sau chiar sa mai ai si un job de baza, programul tau la videochat permitandu-ti sa prestezi si aceasta activitate.

Mai mult, la studiourile care se respecta, exista intelegere din partea patronilor sau a managerilor de studiou, in cazul n care ai de rezolvat vreo problema personala. Din acest punct de vedere, putem sune ca nu nu se poate vorbi despre un progam incarcat al operatoarelor, ci mai degraba despre unul lejer, pe care acestea si-l fac singure.

Intimitate si conditii decente de lucru

Unul dintre neajunsurile la studiourile de videochat din Romania este lipsa unor spatii adecvate de cazare si de realizare a filmarilor. Or, din acest punct de vedere, studioul BeYou, spre exemplu, ofera spatii generoase de cazare, iar operatoarele au camere proprii din care efectueaza transmisiunile live.

Toate acestea implica si o anumita tehnologie, destul de costisitoare, dar pe care studiourile de videochat care se respecta fac eforturi permanente pentru achizitie si instruirea personalului.

Comisioane mari si bani de cheltuiala

In ceea ce priveste remuneratia, operatoarele de videochat in Romania sunt platite in special pe baza de comision, ce poate ajunge si la 80 la suta din incasari.

Acest lucru iti poate asigura o independenta financiara maxima, scapand totodata operatorul de o problema in plus, anume, aceea de a angaja persoane strict cu carte de munca. Iar daca pana la virarea comisionului in cont intampini probleme financiare, studioul www.beyou-studio.ro iti ofera bani de buzunar, in sume ce depasesc frecvent cateva mii de lei.

Leave a Reply