Bloggeri vs oameni

Cu diverse ocazii , mi se tot repeta obsesiv faptul ca bloggerii si oamenii ar fi total diferiti. Faptul ca asta o zic oamenii e ceva oarecum firesc, poate pur si simplu ei nu pricep cum sta treaba cu blogurile. Cand asta vine insa de la bloggeri, lucrurile sunt nitel diferite.

Asa ca m-am gandit sa enumar cateva diferente fundamentale dintre oameni si bloggeri:

1.    Oamenii stau in bloCuri, bloggerii stau in bloGuri. Oamenii locuiesc pe intreg globul pamantesc, bloggerii locuiesc pe intreg blogul pamantesc.

2.    Unui om nu poti sa-I injuri familia, unui blogger nu poti sa-I injuri blogul.

3.    Cea mai importanta aniversare din viata unui om este ziua proprie de nastere, urmata de ziua de nastere a sotie/sotului/copilului, la blogger cele mai importante sunt ziua de infiintare a blogului urmata de ziua personala de nastere. Cand cele 2 coincid e clar ca acea zi va fi cea mai importanta din viata lui.

4.    Doi oameni, el si ea, fac schimb de numere de telefon, doi bloggeri fac link-exchange.

5.    Un om invita pe celalalt la el acasa: CAND AI TIMP TRECI PE LA MINE, un blogger invita alt blogger spunandu-I CAND AI TIMP, SCRIE UN GUEST-POST LA MINE PE BLOG.

6.    Un om are o singura viata, un blogger are 2: cea online si cea offline.
Or mai fi si alte diferente, doar astea mi-au venit mie in cap. Nu intreb ce esti tu, om sau blogger.Te intreb doar daca ai mai observant si alte diferente relevante. La cum arata nu am observant, din acest motiv pentru un necunoscator omul poate fi confundat usor cu bloggeru.

Leave a Reply