Castiguri peste medie facand videochat de acasa

Industria de videochat capata amploare in tara noastra. Reclame la studiourile de videochat te intampina peste tot, promitand operatoarelor castiguri exorbitante, intr-un timp foarte scurt. Este insa posibil ca lucrul la un astfel de studio sa iti ofere siguranta financiara de care ai nevoie?

Mai mult, esti sigura ca vecinii sau prietenii nu te vor arata cu degetul pe strada atunci cand te vei angrena la un astfel de job? Ei, bine, toate aceste aspecte le vom trata in randurile ce urmeaza, pentru a vedea cu ce se ocupa, de fapt, acest domeniu.

Ce conditii trebuie sa indeplinesc

Inainte de toate, trebuie sa stii ca pentru a lucra la un studio de videochat ca OnixStudio.ro nu trebuie sa fii licentiat in vreun domeniu anume si nici macar experienta nu ti se cere. Este adevarat, experienta te poate ajuta mult, astfel incat vei sti sa faci imediat comparatie intre un studio de videochat profesionist si un fost loc de munca.

In schimb, daca esti o tanara prezentabila, fara inhibitii si cu dorinta de a cunoaste persoane noi in viata ta, ai toate sansele sa lucrezi in aceasta industrie in plina ascensiune. Multe tinere se sperie insa la gandul ca vor trebui sa abandoneze scoala pentru a se putea angaja la un studio de videochat.

Angajat este insa un termen oarecum impropriu in acest caz, intrucat operatoarele de videochat incheie un contract de colaborare, in baza caruia isi vor primi comisionul cuvenit din vanzari. Comision care, in cele mai multe dintre cazuri, ajunge sa fie egal sau chiar sa il depaseasca pe cel al patronului.

Astfel, sunt cazuri in care comisionul poate ajunge si la 80 la suta, aceasta in cazul in care se lucreaza in perioada sarbatorilor legale sau in week-end-uri. Nu in ultimul rand, nu este obligatoriu ca atunci cand inchei un contract de colaborare la videochat sa fii prezenta la studio.

Exista astazi operatori online care permit si practicarea acestei meserii de acasa. Pur si simplu, stai in fata calculatorului si discuti cu interlocutorul tau, bucurandu-te de atmosfera familiara si de confortul propriei locuinte.

Avantajele de a face videochat de acasa cu OnixStudio.ro

Faptul ca poti lucra si de acasa iti ofera o multime de alte avantaje. In primul rand, nu mai trebuie sa cheltui drumurile pe transport, iar daca programul iti permite, te poti ocupa si de treburile casei.

In acest mod, beneficiezi de independenta si libertate totala, fara a sti ca este cineva tot timpul cu ochii pe tine. Acest lucru iti asigura atat confort, cat si satisfactii materiale pe masura.

Leave a Reply