Cat de eficient este un tratament impotriva caderii parului

Se spune ca nu ai cum sa impiedici caderea parului, o multime de cercetatori ajungand de-a lungul timpului la concluzii dintre cele mai diverse. Astfel, unii sustin ca de fapt ar fi de vina ingrijirea neadecvata a parului, ceea ce ar conduce la ingrasarea si caderea acestuia.

Altii pun caderea parului pe seama poluarii, dat fiind ca in ultima perioada acaeasta a devenit o problema tot mai acuta in marile aglomerari urbane. In fine, exista si cercetatori care spun ca, de fapt, caderea parului ar avea la baza cauze genetice si ca orice tratament impotriva caderii parului am incerca, acesta nu ar da rezultate, dat fiind fondul nostru nativ.

Formule avansate impotriva caderii parului

In ultimii ani insa, companii farmaceutice si cercetatori din Occident au pus la baza noi formule prin care parul este impiedicat sa cada. Sau, cel putin, il ajuta sa isi mentina vitalitatea si elasticitatea cat mai mult timp. Iar daca in cazul barbatilor acesta este deja un fapt asumat, multi dintre el nemaifacandu-si griji cu privire la podoaba capilara, in cazul femeilor, caderea parului reprezinta o adevarata tragedie.

Astfel au aparut produsele din gama Thermal Haircare, care se constituie in tratamente avansate impotriva caderii frecvente a parului. Acesta se bazeaza pe o serie de formule bazate pe extracte din plante si produse naturale, care nu ingrijesc doar parul, ci si pielea scalpului. In fond, s-a ajuns la concluzia ca aceasta ar fi de fapt una dintre cauzele principale ale caderii parului si nu parul, in sine. Astfel, putem trage concluzia ca un scalp sanatos va conduce la un par sanatos.

Complecsi naturali pentru protectia pielii scalpului

Astfel, produsele Thermal Haircare incearca sa previna caderea accentuata  aparului inca din faza in care acesta manifesta tendinte de cadere. Bazat pe un amestec de ape termale, rozmarin si cimbru, acesta ajuta in primul rand la imbunatatirea metabolismului de la nivelul celulelor.

In compozitie mai intra si extractele de struguri, toate acestea ajutand la regenerarea parului si a pielii scalpului. Produsele din aceasta gama se adreseaza in special persoanelor cu firul de par subtire si slab, care manifesta tendinta de cadere, asigurandu-i acesta un plus de vitalitate si de vigoare, dar si o crestere mai sanatoasa.

Una dintre caracteristicile acestui produs farmaceutic este ca nu formeaza spuma din abundenta, avand totodata capacitatea de a curata parul si pielea scalpului intr-un mod pe care nu l-ai mai intalnit la restul sampoanelor din comert.

Alte produse din aceasta gama vizeaza in mod concret pielea scalpului si controlul sebumului. Bazata pe un complex de compusi naturali si argila, aceasta compozitie va ajuta la reglarea metabolismului, dar si a functiei glandei sebacee, responsabila cu producerea sebumului de la nivelul scalpului. Din nou, in compozitie vom intalni rozmarinul si lavanda, alaturi de vitamine si extracte naturale, care vor ajuta la o curatare in profunzime si o protectie totala a pielii scalpului.

Leave a Reply