Ce se mai poarta in materie de blanuri

O haina de blana este visul oricarei femei. Indiferent de suma pe care o scoate din buzunar, inainte de asta, trebuie sa se asigure ca blana este una naturala si nu artificiala vanduta la un pret exorbitant. Hainele de blana sunt adorate de toate femeile indiferent de varsta si ocupatie, deoarece frumusetea si eleganta nu au varsta. Hainele de blana au fost si vor ramane mereu la moda prin eleganta daca nu neaparat prin simplitate. Anul trecut, in trend erau hainele de blana colorate. Acestea emanau bucurie si entuziasm intr-un anotimp care mai mult te deprima decat te inveseleste.

Pentru a purta o haina blana trebuie sa ai curaj, avand in vedere ca nu oricine poate purta un astfel de obiect vestimentar. Chiar daca sunt niste haine pretentioase, sunt extrem de versatile si pot fi purtate in combinatie cu mai multe piese vestimentare. O haina de blana corespunzatoare evenimentului la care mergeti poate fi purtata atat la blugi cat si la o rochie lunga, eleganta, de seara. Nu exista prea multe restrictii cand vine vorba de a purta o astfel de vestimentatie. Trebuie doar sa apelati la bunul gust. Designerii sustin ca o combinatie de genul celei blana-piele este cea mai buna alegere. Nici accesoriile din blana nu lipsesc si sunt la mare cautare tocmai pentru ca sunt in trend. Se poarta gentile din blana, dar si posetele ori botinele din acelasi material.

Nu toata lumea cunoaste faptul ca blana este considerata a fi cel mai vechi material din istoria modei, fiind considerat un obiect rafinat si luxos. Inca din cele mai vechi timpuri, femeile purtau haine de blana. Insa acestea, la acea vreme, nu erau considerate obiecte de lux, ci o necessitate purtata in timpul iernii pentru a se incalzi. Blana este un obiect de lux al zilelor noastre, iar in functie de calitatea blanii, aceasta poate ajunge si la preturi exorbitante.
Sezonul le schimba
Blana este un material foarte popular, insa si pretentios. O haina de blana nu iubeste lumina si temperaturile ridicate, astfel ca trebuie sa gasiti un loc de depozitare unde umezeala si lumina nu patrund. Important este ca in acea incapere aerul sa circule pentru ca blana sa poata “respira”. De la sezon la sezon, apar noi si noi articole confectionate din acest material si nu doar textura si-o schimba, ci si culoarea. Unii designeri de moda s-au alaturat fundatiilor si ONG-urilor care lupta impotriva uciderii animalelor care au cruda soarta de a ajunge sa fie ucise doar pentru ca doamnele si domnisoarele sa poarte cu mandrie o haina de sute de mii de euro pe ele. Cine nu doreste sa poarte o haina blana naturala poate opta pentru una artificiala. Este la fel de comoda, frumoasa, eleganta si, ca un atu, o haina scurta poate fi purtata in orice imorejurare: si la munca, la o petrecere, cu tocuri sau ghete, in functie de anotimp si preferinte.

Leave a Reply