Ce spune despre tine modul in care porti un inel de argint

Daca inelele din aur sunt preferate de multe ori de persoanele care aleg sa faca un anumit pas in viata, precum casatoria, inelele de argint sunt considerat bijuterii mai casual, care pot fi purtate pur si simplu ca element fashion, nu doar pentru a marca un eveniment anume.

Este drept, exista suficiente bijuterii din argint ce pot fi facute cadouri pentru femei cu o semnificatie anume, insa, de multe ori, acestea sunt alese pentru designul lor si mai putin pentru a marca un anumit moment din viata noastra. Cu toate acestea psihologii si criticii de moda au gasit suficiente explicatii pentru modul in care alegem sa purtam diverse inele de argint.

Tipuri de personalitati, in functie de degetul pe care porti inelul

Astfel, se considera ca modul in care purtam bijuteriile ne influenteaza personalitatea sau, mai degraba invers. Astfel, daca o anumita persoana are mai multa incredere in sine, aceasta va purta inelul pe degetul aratator. Mai mult, vom vedea mai jos ca o importanta deosebita are si mana pe care il porti.

De asemenea, o persoana care isi asuma riscuri si responsabilitati va purta inelul pe degetul mijlociu, in vreme ce persoanele creative, cu spirit intreprinzator, nu se vor sfii sa poarte inelul pe degetul mic. Mai mult, aceste din urma persoane pot da si anumite semnale de ordin sentimental, aratand ca sunt disponibile pentru o relatie.

Si mana conteaza

Pe de alta parte, un rol major in purtarea inelelor de argint o are mana pe care acestea sunt afisate. Astfel, se considera ca mana dreapta este considerata mana activa, adica mana care ofera ceva, in vreme ce mana stanga este cea pasiva, cea care accepta.

Prin urmare, persoanele dominatoare, care doresc sa se impuna in societate, vor purta inelul pe mana dreapta, in vreme ce persoanele care accepta mai degraba ordine decat dau. Astfel, o persoana care poarta inelul pe degetul aratator de la mana dreapta va avea aptitudini de sef, cu apetit pentru functii de conducere, in vreme ce una care il poarta la mana stanga, accepta usor pozitii inferioare, fara prea mare bataie de cap.

Poti sa nu porti niciun inel

Nu este obligatoriu insa ca toate persoanele sa poarte ceva la mana sau pe deget. Astfel, sunt persoane care, pur s simplu, nu suporta sa poarte inele sau bratari, acestea fiind de obicei cu un spirit liber, intreprinzator, care nu accepta usor supunerea. Cat priveste purtatul de inele pe toate degetele, uneori chiar si mai multe pe un deget, acestea sunt fie persoane extravagante, fie sunt nehotarate, dorind sa atraga atentia. Specialistii spun ca, de regula, aceste persoane sunt nehotarate, rareori fiind in postura de a lua usor decizii proprii, fara a se lasa influentate de altii.

Leave a Reply