Consilierul imobiliar, cel care va poate ajuta sa va cumparati apartamentul dorit

apPe lista de anunturi imobiliare Bucuresti gasim printre cele mai diverse oferte. Acestea trebuie studiate cu atentie inainte de a ne apuca de cautari. Trebuie sa stim in jurul carei valori ne aflam si cat mai suntem dispusi sa scoatem din buzunar pentru o oferta ceva mai mare decat banii pe care ii avem pregatiti initial. Pentru 2-3.000 de euro in plus, merita sa achizitionati un apartament care vi se pare pe gustul dumneavoastra chiar daca trebuie sa completati suma initiala pe care ati strans-o. Verificarea actelor este obligatorie. Interesati-va daca proprietarul are datorii la bugetul de stat, daca apartamentul este ipotecat, daca are titlu de vanzare sau este unic proprietar. Variante de luat in calcul sunt si mijloacele de transport in comun ori cartierele marginase. Un apartament 2 camere bucuresti imobiliareocazii nou va aduce mai putine cheltuieli cu reparatiile, iar cu timpul, daca veti dori sa il vindeti, posibil sa obtineti un pret mai bun pentru el.

Recomandarile specialistilor

Agentii imobiliari va recomanda sa va achizitionati un apartament intr-un bloc nou construit, deoarece nu veti avea prea multe lucrari de facut in timp. Un apartament vechi nu stiti ce surprize va poate aduce in timp. In schimb, un apartament nou nu presupune aceleasi cheltuieli ca in cazul unui apartament vechi la care cu siguranta va trebuie sa ii aduceti imbunatatiri pentru a va spori confortul. La un apartament vechi va trebui sa va achizitionati si un mobilier pe masura reparatiilor pe care le veti face. Un apartament intr-un complex rezidential nou este construit pe o fundatie solida si prezinta o siguranta mult mai mare in cazul producerii unui cutremur. Toate aceste atu-uri fac dintr-un apartament nou cea mai buna achizitie pe care o puteti face.

Totodata, un apartament bloc prezinta o rezistenta mult mai mare fata de unul vechi. Intr-un complex rezidential nou veti avea mai multa liniste decat intr-un cartier obisnuit. Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, oferind clientilor si un grad sporit de securitate datorita senzorilor din bloc, dar si din apartament. In anunturi imobiliare Bucuresti veti gasi foarte multe oferte care de care mai atragatoare, insa cand ajungeti la fata locului este posibil sa ramaneti dezamagiti. A cauta un apartament nu este o sarcina tocmai usoara, iar pentru asta trebuie sa aveti foarte multa rabdare. Asta inseamna ca pana gasiti oferta potrivita sa aveti rabdare si un an. Insa fiti siguri ca rabdarea va merita. Trebuie sa gasiti cea mai buna oferta care sa se potriveasca atat dorintelor cat si banilor pe care doriti sa ii investiti. Pana la urma, consilierul imobiliar va poate oferi cea mai buna consultanta, insa decizia finala va apartine. Acesta are obligatia de a va pune in vedere atat avantajele cat si dezavantajele apartamentului pe care doriti sa il achizitionati.

Leave a Reply