Cum puteti avea succes online?

www.danbradu.com ne da mai multe sfaturi pentru a avea succes in mediul online. Daca aveti o afacere onlie si va doriti sa va mariti numarul de vanzari dar si sa va pozitionati pe primele pozitii in rezultatele motoarelor de cautare atunci cea mai sigura cale e promovarea si optimizarea.

Chiar de la bun inceput ar trebui sa stiti ca procesul prin care se optimizeaza un site are si rezultate foarte bune pe termen lung si din punctul de vedere al persoanelor specializate trebuie sa fie permanent.

Desi vedeti anumite rezultate la scurt timp de cand incepeti campanie SEO pentru a va mentine in top aveti nevoie de munca de foarte lunga durata.

Surata unei campanii de SEO e influentata de mai multi factori care o vor conditiona insa in acelasi timp ii vor asigura si succesul. Primele lucruri care o influenteaza e si concurenta. In cazul in care produsul si serviciul comercializat e folosit pe o scara foarte larga in mod sigur ca locurile din fata sunt ocupate deja de site-urile care apartin firmelor concurente.

Acestea sunt deja site-uri cu vechime pe piata si sunt optimizate deja. Firmele cu care veti lucra pentru a optimiza site-urile vor face o analiza a concurentei, dar va vor ajuta si sa depasitit concurenta.

Pasul urmator sta in obtinerea de linkuri care cu timpul va vor ajuta la o mai buna pozitie in motoarele de cautare. Google are si un sistem de triere al linkurilor si detecteaz spamul sau linkurile fara valoare. Acestea chiar daca sunt obtinute in timp scurt pot sa dauneze unei afaceri.

Pentru a avea linkuri de calitate si trafic pe site e necesara o perioada destul de lunga de timp. Un lucru care influenteaza durata unei campanii SEO e si faptul ca algoritmii care apartin motoarelor de cautare care se schimba permanent. Din cauza acestui motiv campaniile de SEO ar trebui sa fie facute permanent. Motorele de cautare isi schimba atat de des algoritmii pentru clasificare si orice site care vrea sa se mentina in topul de cautari.

De aceea optimizarea pentru site devine un proces pentru lunga durata destul de complex insa cu rezultate sigure. Asadar succesul nu vine brusc nici in mediul online si datorita numarului foarte mare de siteuri, unei concurente acerbe si unor schimbari de algoritmi pentru a va putea pozitiona in top si in special pentru a va pastra o buna pozitie e nevoie de o munca continua.

In comparatie cu mai multe metode de marketing, optimizarea SEO e mai rapida si mai scazuta ca si pret. Alte tipuri de promovare cum ar fi studiile de piata si ofertele promotionale, spoturile publicitare ori sponsorizarea de evenimente implica si costuri mai mari si au si rezultate mai bune intr-un timp mai indelungat.

Asadar procesul de promovare si de optimizare a site-ului atat in on page cat si off page e cea mai buna solutie pentru a avea scces in mediul online de a va mari veniturile. Echipele de specialsiti va pot ajuta si va pot sustine in permanenta in eforturile pe care le faceti pentru promovare.

Leave a Reply