Cum sa ajungi in top pe Google

Cu ceva timp in urma, am primit de la revista Chip o carte intitulata:Cum sa ajungi in top pe Google scrisa de David Viney, un expert SEO de varf care are ca si clienti: Amazon si Microsoft.

Desi cred ca e o carte foarte interesanta, nu am apucat sa o citesc din lipsa de timp, ci doar sa o rasfoiesc putin. Asa ca am gasit si cateva sfaturi pentru succesul cu motoarele de cautare (mai ales pentru incepatori) pe care le voi prezenta:

    gasiti o nisa foarte buna si creati continut foarte bun. Ofera-le utilizatorilor motive intemeiate sa revina.
    gazduiti-va site-ul la un furnizor flexibil si rapid. Utilizati logica in stabilirea numelui de domeniu si a structurii de directoare.
    faceti tot ce puteti cu activele aflate sub controlul d-voastra din punct de vedere al SEO on-page. Tine minte, SEO nu e doar un simplu exercitiu de copy-writing decent.
    petreceti mai mult timp cu inscrierea in directoare, scrierea de articole si comunicatele de presa online. Site-ul trebuie sa aiba resurse excelente.
    cu orice pret, utilizati publicitatea platita, dar numai drept completare la o campanie de cautare organica decenta (nu invers).

Cheia e sa supravetuiti mai mult decat concurenta si sa aveti rabdare. Continuati sa faceti lucrurile bune destul de frecvent si beneficiile clasificarii nu se vor lasa asteptate.

Leave a Reply