Cum sa iti alegi hainele potrivite intr-un magazin de reduceri

Potrivit specialistilor, mersul la cumparaturi poate fi considerat o adevarata terapie pentru femei, care gasesc astfel ocazia perfecta de a evada din noianul de probleme zilnice, de programul incarcat, care presupune mersul la job, dusul copiilor la scoala si pregatirea pentru a doua zi.

De multe ori, cheltuim sume exorbitante pe produse de care nu avem neaparata nevoie. Insa, de acest lucru ne dam seama abia cand am ajuns acasa. Dupa o zi de umblat prin magazine, ne dam seama ca mare lucru nu am cumparat, dar macar ne-am linistit sufleteste.

Aceasta senzatie este amplificata mai ales in sezonul reducerilor, cand afise cu oferte care mai de care mai atragatoare te intampina la tot pasul. Astfel, avem tendinta de a intra dintr-un magazin in altul, de a cauta pretul cel mai bun la niste produse, chiar daca nu stim exact ce anume cautam. Important este sa cumparam ceva la reducere de pe www.dyfashion.ro, cu care sa ne laudam in fata prietenelor sau colegelor de serviciu.

In toata aceasta goana, riscam de multe ori sa fim chiar amagiti, intrucat preturile reduse nu reflecta intotdeaua si calitatea pentru un anumit produs, chiar daca el este vandut sub eticheta unui brand de renume.

In experienta lor de shopping, multe femei au constatat ca, desi au probat o rochie sau o fusta de la un anumit designer, atunci cand au ajuns acasa au constatat ca nu este chiar totul in regula. Caci, una este sa intri in fuga la o cabina de proba, cu alte persoane care asteapta la rand in spatele tau, si alta este sa analizezi cu atentie produsul acasa, eventual sa mai ceri si parerea cuiva apropiat.

Nu trebuie neglijate totusi aspectele pozitive ale sezonului de reduceri. Ai ocazia sa gasesti produsele designerilor favoriti la preturi reduse, sa pui mana pe o rochie pe care nu ti-ai permis-o in sezonul trecut sau pe o pereche de pantofi pe care, in mod normal, artrebui sa dai o caruta de bani, dar nu iti permiti acest lucru.

Pe de alta parte, daca e sa vorbim despre magazinele de tip outlet, trebuie analizate cu atentie ofertele. Desi multi cumparatori ar putea crede ca au dat peste o adevarata mina de aur, in realitate, pot avea parte de produse returnate de clienti, de mici defecte, pe care nu le sesizezi decat atunci cand ajungi acasa, ori, pur si simplu, de produse care au iesit de pe rafturi de sezoane bune si nu mai au nicio sansa de a fi vandute.

Exista si branduri care produc anumite articole de vestimenatie doar pentru magazinele de reduceri. Unele pastreaza linia originala, insa e posibil sa foloseasca materiale diferite, accesorii si finisaje de o calitate inferioara, chiar daca, aparent, creaza impresia ca avem de-a face cu acelasi produs.

Acesta este si motivul pentru care unele branduri chiar s-ar reprofilat pe piata de outlet, pastrand magazinele mari, in vreme ce grosul vanzarilor este inregistrat in sezonul de reduceri si in magazinele de profil. Astfel, s-a creat si un anumit tipar al cumparatorului, care isi doreste produse de firma sau, cel putin care sa arate ca acestea, dar la preturi reduse.

Leave a Reply