Cum sa iti construiesti o retea de clienti fideli

Ai inceput o colaborare cu un studio de videochat Galati si ai observat ca unele colege castiga sume fabuloase insa nu iti dai seama cum reusesc acest lucru.

Din punct de vedere al aspectului fizic, acestea nu sunt mai atragatoare decat tine insa cu toate acestea, diferenta in ceea ce priveste castigurile este mare. Drept urmare, iti pui foarte multe semne de intrebare.

Ei bine, secretul consta in construirea unei baze de clienti fideli care le asigura acele castiguri foarte mari care tie ti se par inexplicabile.

Acum ca ai aflat acest truc, te intrebi probabil cum poti construi si tu o astfel de baza de admiratori fideli. In acest sens, te vom ajuta cu cateva sfaturi chiar in randurile urmatoare.

Organizeaza-te in asa fel incat sa fii online mereu la aceleasi ore

Daca ai o conversatie cu un admirator astazi la ora 18:00 cu siguranta te va cauta a doua zi la aceeasi ora. De aceea, programul turelor tale de munca ar trebui sa fie mereu acelasi.

Daca in schimb vei alterna turele de la o zi la alta, atunci admiratorii tai nu vor sti la ce ore te pot gasi online si va fi aproape imposibila construirea unei retele de clienti fideli care sa te ajute sa castigi sume fabuloase de bani.

Incearca sa fii memorabila

Prima impresie este foarte importanta in videochat si trebuie sa fie una de impact!

De aceea ar trebui sa tii cont de fiecare detaliu al imaginii tale, de la machiaj la tinuta aleasa. Compartamentul tau ar trebui sa fie de asemenea delicat dar si indraznet, pentru a ramane in mintea admiratorilor tai.

Tu cu ce iesi in evidenta? Cum vei reusi sa ramai in memoria clientilor tai? Incearca sa le furi atentia intr-un timp cat mai scurt iar astfel cu totii isi vor dor o conversatie privata cu tine.

Senzualitatea – cel mai bun mod de a castiga clienti fideli

Esti o persoana senzuala? Daca raspunsul este unul afirmativ atunci te poti considera norocoasa. Iar daca totusi nu te consideri o persoana care se bucura de aceasta calitate, senzualitatea poate fi invatata destul de usor. Ai nevoie doar de putin antrenament.

Totul tine de gesturi, de modul cum vorbesti dar si de tinutele alese. Invata sa fii senzuala iar astfel vei gasi o multime de clienti fideli.

Ofera atentie admiratorilor tai

Fidelizarea admiratorilor in videochat poate fi considerata o arta. Iar asta deoarece este un procedeu complex in care trebuie sa acorzi foarte multa atentie detaliilor.

Dupa ce a intrat intr-o sedinta privata cu tine, trebuie sa iti faci clientul sa se simta important. Ofera atentie subiectelor preferate de acesta si incearca sa il sustii cat mai mult pe temele pe care le indrageste. De asemenea, incearca sa il cunosti cat mai bine, iar astfel se va simti in largul lui atunci cand veti discuta. Iar apoi isi va dori sa revina si pentru alte discutii.

Prezinta o atitudine energica

Daca vei arata ca esti plictisita, admiratorii se vor plictisi si ei la randul lor, iar astfel vor parasi sedinta privata pentru a cauta o discutie mai antrenanta.

Incearca sa atragi admiratorii si prin simpla ta stare de spirit, iar astfel ii vei convinge ca trebuie sa petreaca mai mult timp cu tine.

Acestea sunt cateva trucuri pentru a castiga mai multi clienti fideli. Vino la SmartChat pentru a invata si alte moduri prin care iti poti construi o baza de clienti fideli care sa te ajute sa obtii castiguri financiare impresionante.

Leave a Reply