De cand au ajuns hotele incorporabile atat de ieftine?

Sunt complet uimit de cat de repede a avansat tehnologia folosita la electrocasnice. Bine, ea era cunoscuta deja, dar numai in medii de test, in anumite piete restranse. Erau scumpe, mult prea scumpe pentru a fi adaugate in promotii, pentru a determina volume mai mari de vanzari sau pentru a exista in medii diferite de comercializare. La fel ca la toate celelalte produse, inovatiile aduse hotelor incorporabile au rolul de a imbunatati, pana la urma, experienta de utilizare. Nu asta ne dorim cu totii, noi, cei ce bucatarim?

Uite de cand au ajuns hotele incorporabile atat de ieftine: de cand gigantii producatori de electrocasnice le-au produs, au asezat inovatiile pe ele pana la refuz si le-au dat drumul pe piata. Este atat de simplu!

Mai exact, ce hote incoporabile sunt ieftine? Si unde se gasesc?

Hota incorporabila se gaseste la pret mic cu precadere in mediul online. Ele sunt de mai multe tipuri, si noroc ca exista filtre bine puse la punct in partea din stanga a site-urilor, pentru ca altfel, printre atatea zeci sau sute de modele afisate de-a valma, s-ar fi pierdut toti potentialii clienti si s-ar fi lasat pagubasi.

Infatisez cateva exemple in lista de mai jos:

  • Hote incorporabile de putere mica, cu 3 trepte de absorbtie; la ele conteaza mai mult design-ul traditional decat performantele, si sunt potrivite ori pentru cei care apreciaza motivele traditionale, ori pentru pensiunile de specific
  • Hote incorporabile cu forme geometrice taioase, colturoase, potrivite pentru o bucatarie ultramoderna; daca modelele permit, sunt silentioase, au touch control, au un design atat de modern incat parca ai lua plita electrica incorporabila de dedesubt si ai pune-o deasupra
  • Hote cu filtre de grasime detasabile, foarte usor lavabile, care nici macar nu permit murdarirea daca iti aloci cateva minute pentru a o curata, si asta o data la cateva zile

Nu mai dau alte exemple pentru ca, oricum, o hota incorporabila, ieftina sau nu, se alege in primul rand in functie de volumul dorit si de dimensiunea necesara, abia mai apoi in functie de trepte de racire sau alte criterii.

Totusi, o caracteristica ma lasa perplex: hotele pot avea si absorbtie verticala! Adica si aburul care a ajuns la tavan si se deplaseaza in partea de sus si ajunge la hota este absorbit.

Sa dezvalui secretul preturilor mici pentru hotele incorporabile: comanda de pe Badabum.ro

Badabum.ro este asemenea unui hipermarket online. Ei stiu cum fac, dar pentru absolut fiecare „raion” existent, infatiseaza o multitudine de branduri, si de la fiecare brand o multitudine de modele cu specificatii tehnice diferite.

Hotele incorporabile de pe Badabum.ro uimesc prin complexitatea lor si prin pretul lor comparabil cu anumite hote clasice si fara functii care pot fi achizitionate.

Doua cifre caracterizeaza hotele incorporabile de pe Badabum.ro: 8 producatori, 100 de produse. Este putin, este mult? Cert este ca o a treia cifra este intotdeauna atractiva: pretul afisat al acestor hote.

Leave a Reply