De ce am ales un televizor Samsung?

Recent mutat intr-un nou apartament, un loc in care am parte de tot confortul necesar, a fost firesc sa ma gandesc si la ce electrocascnice sa aleg. Este o locuinta foarte spatioasa si in acest sens a fost nevoie sa ma indrept catre un televizor care sa se potriveasca perfect.

Probabil ca unul dintre cele mai iubite momente atunci cand revin acasa, dupa o zi mai grea de munca, este sa ma asez pe canapea si sa petrec cateva clipe la televizor, vizionand un film sau poate un eveniment sportiv.

Dupa cum bine v-ati dat seama, alegerea unui televizor a fost una foarte importanta pentru mine si va voi prezenta in cele ce urmeaza cateva aspecte ce m-au convins sa ma indrept catre un televizor Samsung.

Culorile si detaliile sunt extraordinare

Atunci cand achizitionezi un tv vrei sa te bucuri pe deplin de calitatea imaginilor ce sunt redate de noile rezolutii si productii cinematografice, nu-i asa? Exact acest aspect l-am urmarit si eu atunci cand am cautat un televizor.

Ei bine, cele produse de catre Samsung sunt din punctul meu de vedere cam cele mai performante de pe piata, iar imaginile pe care aceste televizoare le redau pur si simplu vorbesc de la sine.

Am optat pentru un televizor Samsung ce are functia Wide Colour Enhancer, fiind practic un algoritm ce obtine culorii foarte diverse si vii, iar pe langa acest aspect se pot vedea si pana la cele mai mici detalii.

Functioneaza deosebit de bine

Probabil v-ati intalnit cel putin o data cu un televizor ce abia functioneaza. Pierzi foarte mult timp pana cand acesta se deschide, pana treci de la un canal de televiziune la altul, pana setezi diverse functii si navighezi prin toate modurile sale… insa nu acelasi lucru pot spune si despre un televizor Samsung.

Acestea sunt recunoscute nu doar pentru rapiditatea functionarii, dar si pentru simplitate, fiind usor de utilizat chiar si de catre persoane mai putin impacate cu noua tehnologie.

Totodata, ce mi-a placut foarte mult a fost faptul ca pot avea acces la acest televizor chiar si de pe alte dispozitive, cum ar fi de exemplu un smartphone Samsung, o tableta sau, de ce nu, un laptop.

Principalul motiv pentru care aceste televizoare sunt atat de performante se datoreaza procesoarelor ce sunt implementate in cadrul lor si care ruleaza la o viteza foarte mare, aspect usor de sesizat de fiecare data.

Functia Smart

Nu puteam sa nu prezint in randul acestor motive si functia Smart pe care o includ aceste televizoare. Practic, cu ajutorul Smart HUB ai parte de un continut divers, mult peste pachetul de baza ce ti-l ofera furnizorul de cablu, astfel incat ma pot bucura de tot felul de informatii, jocuri si continut extra.

De asemenea, din punct de vedere al conectivitatii e firesc sa dau nota 10, fiindca pot pune in orice moment consola mea de jocuri si sa ma bucur alaturi de prieteni de cateva ore bune de distractie.

Calitate a imaginilor excelenta, usurinta in folosire, performanta ridicata, conectivitate deosebita, optiuni smart si acces la continut extra, ce mi-as putea dori mai mult? E foarte clar de inteles de ce am optat pentru un televizor Samsung.

Leave a Reply