De ce este mai bine să ne îngrijim pielea în mod natural?

Pielea reprezintă organul cel mai mare al corpului și acționează ca o barieră protectoare, o barieră care ne protejează organismul de multe efecte și substanțe nocive. Așadar, trebuie să fim foarte atenți la ce ne expunem pielea.

Dacă folosim ingrediente periculoase pe piele, acestea vor ajunge eventual în corpul nostru, adică fix acolo unde ne-am dori mai puțin.

Trebuie să luăm în considerare toți potențialii iritanți care vin în contact cu pielea, și aici intră și produsele de igienă personală cu încărcătură chimică, parfumuri, apă tratată, deodorant și lista poate continua la nesfârșit. Dacă am respecta o rutină organică de îngrijire a pielii și utiliza cosmetice naturale, ne vom simți și vom arăta mai sănătoși ca niciodată!

Care este problema cu produsele standard de îngrijire a pielii?

Procesul de dezvoltare și punere pe piață a unui produs de îngrijire a pielii este „învăluit în mister”. Cu toții credem că există reglementări și reguli ce trebuie cu strictețe respectate atunci când se fabrică aceste produse, însă marile companii de verificare nu trebuie să aprobe ce ingrediente să fie sau nu folosite în producerea cosmeticelor. Dacă o companie anume de cosmetică spune despre un ingredient că e sigur, acest lucru este considerat suficient.

Din păcate, multe dintre ingredientele “sigure” din produsele tradiționale de îngrijire a pielii sunt ftalați sau parabeni care afectează endocrinele. Medicamentele care afectează endocrina pot provoca probleme de reproducere și sunt legate și de creșterea riscului de cancer.

Cu cât ne expunem mai mult la astfel de produse, cu cât ne „otrăvim” organismul tot mai mult. Utilizarea produselor naturale și organice și curățarea periodică a corpului reprezintă o bază fundamentală puternică pentru a ne menține în siguranță și sănătoși.

Cum ar trebui să ne selectăm produsele naturale de îngrijire a pielii?

În primul rând, trebuie doar să avem răbdare, să facem puțină cercetare și cumpărături inteligente. Astfel, putem găsi produse cu beneficii excepționale, produse care să ne ajute să ne menținem un corp curat și să avem un stil de viață sănătos. Am adunat aici câteva sfaturi esențiale de care ar trebui să ținem cont atunci când achiziționăm produse de îngrijire a pielii:

  • Să evităm produsele ce au în componență substanțe chimice nocive, iritante sau conservanți
  • Să evităm substanțele care ar putea provoca alergii
  • Să alegem substanțe produse cu grijă, cu ingrediente naturale, organice, de la firme calificate și de încredere
  • Să evităm substanțele care conțin OMG-uri (organisme modificate genetic)
  • Să evităm substanțele care nu au fost niciodată testate măcar pe animale

Pe scurt, cel mai sigur mod de a avea o piele și un organism sănătos este de a apela la un distribuitor certificat care oferă produse de încredere.

BioBoom îți pune la dispoziție o mulțime de produse organice!

BioBoom este un site online ce pune la dispoziția clienților o gamă largă de produse organice. Printre acestea se numărară și categoria cosmeticelor naturale. Este foarte important ca atunci când alegem să facem o astfel de schimbare în viața noastră, când alegem să folosim altfel de produse, să apelăm la distribuitori de încredere.

Așadar, pentru o piele și un organism frumos și sănătos recomandăm BioBoom!

Leave a Reply