De ce să alegi un portofel din piele?

La ce te uiți atunci când îți alegi un nou portofel? De obicei, majoritatea oamenilor se raportează în mare parte la buget, la gusturi, la formă și culoare. Dar câți iau în considerare și materialul din care este confecționat portofelul? Dacă ar fi să ținem cont și de această caracteristică, atunci alegerile și părerile noastre s-ar schimba.

Cel mai calitativ material din care se pot confecționa portofelele este pielea naturală. De ce să optezi pentru portofele din piele pentru damă? Iată aici câteva motive care să te facă să te gândești de două ori atunci când vrei să-ți achiziționezi un portofel nou!

Are o rezistență mai ridicată

Ce-i drept, nu-ți cumperi un portofel nou în fiecare zi. Dacă alegi o metodă mai puțin calitativă, dintr-un material sărac cum e pielea ecologică sau materiale textile, în câteva luni ar trebui să-ți schimbi din nou portofelul. Dacă facem o medie, pe timpul unui an ar trebui să dai banii pe minimum trei portofele, iar prețul lor cumulat ar fi peste prețul unui portofel din piele naturală. Deci, gândește-te de două ori când mergi să-ți cumperi un portofel nou!

Este mai frumos

Un portofel de piele arată mult mai elegant, mai stilat. E un accesoriu important care ar trebui să-ți completeze ținuta și să denote bunăstare. Un portofel de piele este mai lucios, și poți fi sigură că vei impresiona persoanele de lângă tine prin frumusețea acestuia!

Este cadoul perfect

Dacă ești în pană de idei cu privire la ce cadou ai putea să acorzi unei persoane speciale, atunci poate ar fi indicat să alegi un portofel din piele. Fie că sărbătoritul e femeie sau bărbat, nu ai cum să dai greș cu un astfel de cadou, ba din contra, vei impresiona.

Este eco

Pielea este un material eco, adică biodegradabil. Dacă vrei să protejezi mediul și să reduci consumul de plastic atât de dăunător pentru oceane, optează pentru un portofel din piele naturală.

Are un miros specific

Multe persoane apreciază portofelele din piele și pentru această caracteristică mai specială. Adu-ți aminte de portofelul acela din material sintetic și urât mirositor, care de obicei „contamina” și restul obiectelor din geantă sau hainele în care îl purtai. Mirosul rămânea chiar și pe mâini. Pielea naturală are un miros plăcut, un miros care te va întâmpina de fiecare dată când vei folosi portofelul.

Pielea devine mai calitativă cu timpul

Spre deosebire de portofelele din materiale sintetice, cele din piele nu devin din ce în ce mai degradate odată cu trecerea timpului, ci devin mai moi și mai plăcute. Astfel, acestea se pot purta comod în orice buzunar și nu au nici acele margini ascuțite și deranjante.

E mai încăpător și mai flexibil

Cu toții am avut acel portofel în care niciodată nu ne încăpeau toate actele și cardurile necesare. Cu un portofel de piele, am scăpat de această problemă. Acestea sunt mult mai încăpătoare și-ți permit să porți la tine toate lucrurile necesare.

Sunt ușor de asortat

Femeile își vor dori tot timpul ceva care să fie ușor de asortat. Cu portofelele din piele nu ar mai trebui să-și facă griji în privința acestui aspect.

Leave a Reply