Eficienta masajului cu ventuze anticelulitice

Masajul cu ventuze anticelulitice este la mare cautare printre doamnele si domnisoarele care doresc sa isi imbunatateasca aspectul corpului. Cu toate ca este o metoda care nu necesita nici un fel de efort din partea pacientului, cei care apeleaza la un astfel de tratament trebuie sa stie ca rezultate imediate apar daca veti avea un regim de viata sanatos. Asta se traduce intr-o alimentatie saraca in grasimi si lipsa bauturilor acidulate. Ventuze anticelulitice, indiferent de materialul din care sunt facute, se aplica prin doua metode: fie la cald sau la rece. Ventuzele din sticla se folosesc la cald, iar cele din cauciuc se folosesc la rece. Ventuzele din cauciuc au inceput sa capete din ce in ce mai multi adepti, fiind foarte usor de folosit si de aplicat.

In medicina chineza, ventuzele erau folosite ca si instrument in acupunctura, fiind aplicate direct pe piele pe zonele dureroase, acolo unde acele de acupunctura isi faceau treaba. Masajul anticelulitic cu ventuze va scapa de aspectul de coaja de portocala, fiind frecvent intalnit la femei. Din comoditate, acestea prefera sa nu faca nici un fel de miscare si sa fie sedentare. Mai mananca un covrig, mai beau o sticla de Cola si incep sa se depuna pe picioare, coapse si abdomen. Orele lungi la sala nu aduc cu ele si rezultate imediate daca nu aveti un regim alimentar corespunzator. Ventuze anticelulitice sunt foarte comod de purtat; le puteti tine aplicate pe corp si cand sunteti in masina in drum spre locul de munca sau chiar si la birou. Nu se vad prin camasa, nu va incurca si nici nu va afecteaza in vreun fel rezultatele la munca. Sunt foarte eficiente, usor de aplicat si ajuta la tratarea hipertenisunii arteriale, a hemoroizilor, vindeca durerile musculare, insomniile si migrenele.

Modalitate de folosire

Inainte de aplicarea ventuzelor, corpul se maseaza usor cu ulei de masaj sau cu crema hidratanta. In felul acesta, dupa ce pielea este hidratata, ventuze anticelulitice aluneca mult mai usor, iar pielea nu resimte nici un fel de durere. Pentru ca aerul sa iasa din ea, partea de sus a ventuzei se strange, se tine strans, dupa care se aplica pe piele. In felul acesta se va crea un vid care va trage pielea in sus. In cazul in care medicul va constata ca presiunea este prea mare, va slabi ventuza. Ventuza in cazul masajului anticelulitic si nu numai va sta nemiscata, exact in locul unde ati aplicat-o. Nu lasati ca aerul sa patrunda in interiorul ventuzei, deoarece tratamentul nu isi va mai face efectul in acest caz. Operatiunea se va repeta dupa ce pielea va incepe sa se inroseasca, insa o ventuza nu va trebui sa stea mai mult de un sfert de ora intr-un loc. Ventuze anticelulitice din cauciuc va ajuta sa ameliorati aspectul cojii de portocala al pielii in urma unei alimentatii nesanatoase. Dupa tratament, pacientul va trebui sa stea intins pe pat timp de o ora, acoperit, timp in care va incepe sa transpire, semn ca afectiunea iese la suprafata si se va trata.

 

Leave a Reply