Extaz pe piata crypto – AD-urile Coinbase pe platforme sunt permise de Google si Facebook

Google afiseaza din nou anunturile Coinbase. Se pare ca aceasta masura readuce piata in extaz. Ce inseamna asta? Mesajele Coinbase ce fac referire la criptomonede sunt disponibile si accesibile unui numar ce depaseste ordinul miliardelor de utilizatori potentiali. Romanii au de asemenea posibilitatea de a vedea anunturile ce se posteaza pe browserul Chrome.

Nu toti sunt in tema cu privire la denumirile mentionate sau care urmeaza a fi mentionate, de aceea vei regasi printre si cateva randuri explicative. Spre exemplu, despre Coinbase trebuie mentionat ca reprezinta una dintre platformele de exchange cele mai dezvoltate si care – iata – se reintoarce in anunturile Google.

Este poate una dintre acele stiri criptomonede pe Criptomonitor.ro ce merita a fi pusa in lumina reflectoarelor, mai ales dupa ce CEO-ul Coinbase a facut anuntul potrivit caruia platforma a fost inclusa pe lista de anunturi Facebook.

Google si Facebook permit ad-urile comerciale despre monedele digitale pentru Coinbase

Recent a fost publicata o noua politica de catre Google, ce vizeaza serviciile financiare prin criptomonede si blockchain. Potrivit documentului, se pare ca este interzis a face publicitate pe platforma. Aceasta restrictie vizeaza atat oferta initiala de monede – ICO, dar si schimburile cu monede virtuale, portofelele virtuale sau sfaturi cu privire la tranzactionare.

Desigur ca ulterior s-a revenit asupra deciziei deloc pe placul utilizatorilor sau a administratorilor platformei. Este necesar ca respectiva companie sa beneficieze de aprobare pentru publicitate din partea motorului Google, dar totodata sa detina si autorizatia eliberata de autoritatea financiara din respectiva tara. Atat anunturile, cat si pagina carora acestea sunt destinate trebuie neaparat sa respecte policitile Google Ads existente, alaturi de diversele cerinte legale impuse in acest sens.

Dupa cum a afirmat mai tarziu si Scott Spencer, directorul de anunturi durabile Google, exista destul de multe prejudicii sau potentiale daune pentru consumatori din cauza crypto. Din acest motiv si al necunoasterii lumii monedelor virtuale, se doreste a aborda aceasta zona cu o precautie deosebita.

La listarea Coinbase pe Facebook, Brian Armstrong, co-fondator si CEO al platformei a mentionat despre intentia de a introduce cat mai multe persoane in acest sistem financiar. Asta se traduce in publicitate pe Google, adica platforma la care are acces miliarde de persoane. Ar insemna ca expunerea la Bitcoin, dar si la alte monede virtuale s-ar dubla.

Rolul anuntului este de a face Coinbase sa fie transparenta fata de clienti, dar si de a evita comertul intern. Acestia vad potential in SBIVC, schimbul pentru cripto ce se axeaza pe XRP, care de altfel promite o functionare completa in viitor. Cu toate acestea, se poate ca platforma sa retraga la un moment dat decizia pe care a luat-o anterior cu privire la Ripple, readucand moneda langa altele noi.

Tot mai multe banci centrale din intreaga lume incep sa lucreze cu protocolul Ripple. Potrivit comunitatii monedei, aceasta a capturat in India in jur de 50% din banci. Este o moneda irezistibila in zona criptomonedelor, mai ales pentru entuziasti.

Gasesti noutati cu privire la lumea cripto sau alte stiri criptomonede pe Criptomonitor.ro.

Leave a Reply