Fă-i celui mic o bucurie: un tort personalizat cu poza!

Părinții adoră să își surprindă copii atunci când sunt mici, pentru că bucuria lor este atât de inocentă și adorabilă, încât nu e nevoie de lucruri la superlativ, ci doar de emoția dăruirii.

De ziua micuțului, mai ales, nu e îndeajuns să îi oferi un cadou inedit, ci să transformi toată petrecerea zilei de naștere într-o experiență unică. Doar o dată face acea vârstă, deci nu e timp de pierdut!

O sugestie specială pentru petrecerea de aniversare a celui mic este un tort personalizat cu poza. Gândește-te cât de multă bucurie îi vei face celui mic prin simpla înlocuire a tortului ca prăjitură cu unul care are personajul său animat favorit sau o poză de familie chiar deasupra.

Este dificil de găsit și de comandat un astfel de tort?

Nu și dacă vei căuta în mediul online!

Cum comanzi un tort cu poză?

După cum spuneam, în mediul online ai cele mai multe șanse de a găsi exact o cofetărie care să îți livreze la comandă un tort personalizat cu poză.

Gândește-te la ce ar însemna să faci aceeași acțiune în offline:

  • Trebuie să colinzi orașul în căutarea cofetăriilor
  • Trebuie să întrebi în fiecare cofetărie dacă au tehnologia necesară pentru a face tort cu poze
  • Trebuie să fixezi o dată când tortul să fie gata
  • Trebuie să aștepți până când e tortul gata și să te duci să îl ridici
  • Trebuie să cari tortul până acasă, intact, fără să se strice designul sau să se topească

Ce zici, sună complicat? Sunt cam mulți de „trebuie”, nu-i așa. Iar o petrecere aniversară pentru copii nu stă doar în tort, deci trebuie să ai grijă de organizarea a încă câteva zeci de lucruri.

Din acest motiv, o comandă online a unui tort personalizat cu poză pentru copilul tău poate fi cea mai bună soluție pe care o poți găsi.

La o simplă căutare pe Google, găsești cofetării online precum Edulce.ro, pe site-ul căreia poți uploada din 3 click-uri poza pe care o vrei pe tort și ai parte și de livrare rapidă la domiciliu.

Cu ce poza personalizezi tortul copilului tău?

Dacă adopți opțiunea comenzii online a tortului cu poză, atunci doar imaginația ta este limita. Singura cerință este ca poza să aibă o rezoluție cât mai bună. Adică e de preferat ca poza să aibă o calitate vizuală cât mai bună pentru ca aceasta să iasă clar pe tort.

În rest, opțiunile sunt la alegerea ta:

  • Poți opta pentru personajul animat al copilului tău, precum Batman, Superman sau Spiderman, pentru băieți, sau Elsa din Frozen, Albă ca Zăpada sau Cenușăreasa pentru fetițe
  • Poți pune o poză de familie pe tort, mai ales dacă celebrați o cifră specială din viața micuțului sau din viața voastră de familie
  • Nu în ultimul rând, poți comanda un tort personalizat cu poza copilului, eventual una preferată a acestuia, pentru ca surpriza să fie una dublă

Iată câte opțiuni ai pentru personalizarea cu poză a unui tort comandat online. Cu siguranță că ai la rândul tău multe idei pentru un astfel de tort special.

Edulce.ro este gata să îți îndeplinească orice dorință!

Leave a Reply