Geluri pentru constructia unghiilor si a increderii in tine

Constructia unghiilor cu gel presupune numeroase detalii tehnice si reguli pe care doar un tehnician manichiurist ar trebui sa le stie, dar importanta fiecarui tip de gel sau oricarui strat de produs care este aplicat pe unghie este necesar de stiut.

Produsele din gel pentru unghii variaza si ar fi bine sa cunoastem care este cel potrivit pentru unghiile noastre sau care este cel care indeplineste cel mai bine rolul pe cere ni-l dorim.

Mai multe categorii de produse, pentru mai multe dorinte implinite

Exista o gama variata de produse la preturi accesibile oferite de Nolia pentru fiecare constructie cu gel pentru care optam. Astfel builder-ul din categoria de geluri unghii este potrivit pentru prelungire, deoarece fiind mai dens poate sustine o partea mai lunga de unghie construita si permite modelarea in functie de forma pe care ne dorim sa o obtinem la finalul sedintei de manichiura.

Aceste detalii sunt importante pentru ca unghiile sa reziste pana la urmatoarea programare, evitand astfel posibilitatea ca una dintre ele sa se rupa si sa fim nevoite sa ne prezentam zilnic cu disproportionalitate la maini, acest aspect iesind in evidenta foarte usor.

Exista si varianta de gel care nu necesita pilire dupa aplicare, deoarece este mai subtire si permite modelarea mai usoara in timpul aplicarii, conferind astfel manichiurii o forma subtire, eleganta, dar care rezista. Gelul de tip mousse nu curge spre cuticule deformand astfel constructia, deoarece este mai spumos. Gellee and flexy se utilizeaza cand optam pentru extensii.

Gelul intregeste manichiura

Avand in vedere ca gelul este aplicat pe unghie si astfel acesta reprezinta baza pe care se aplica mai apoi modelul sau culoarea, acesta poate fi de mai multe nuante. Acest lucru ajuta la indeplinirea modelului cerut, pentru ca se poate lucra direct pe el si ofera un aspect placut si uniform daca pe deasupra se opteaza pentru model simplu sau unghii french.

Aceste geluri de unghii se pot indrepta mai mult spre nuante de nude, care imita unghia naturala sau poate acoperi culoarea naturala cu un strat mai roz sau mai alb.

Pentru tehnica de baby-boomer se utilizeaza gel special pentru ca nu toate gelurile indeplinesc caracteristicile necesare imbinarii culorilor astfel incat sa se obtina culoarea “pierduta” pe unghie, sau sa faca trecerea de la o culoare la alta. Polygelul este mai usor de utilizat si poate  fi aplicat direct pe tipsuri, fiind stocat intr-un tub, facilitand astfel doar obtinerea cantitatii necesare de produs.

Unghiile cu gel sunt cele mai rezistente tipuri de constructii si datorita produselor variate nu incarca unghia prea mult incat sa fie incomode. Acestea necesita reconditionarea doar o data pe luna si aplicate corect nu constituie alte probleme, ci doar ofera elegenta dorita.

Contact:

nolia@noliashop.com

Leave a Reply