Haine second hand de firma, ultima fita de oras

Mai tineti minte anii ’90, in care toata lumea purta haine second hand de nevoie? Asta pentru ca erau foarte multe importuri in acea perioada, iar lumea nu avea sa stie ca 20 de ani mai tarziu poate unii dintre ei au fost inaintea vremurilor, cum se spune, cu haine la moda.

Daca e sa ne uitam la ultimele trenduri, vom observa ca eclectismul si combinatiile ciudate sunt ceea ce se cauta la maxim.

Sa pui o pereche de pantofi sport langa o haina second hand de firma in garderoba nu mai e nimic iesit din comun, ci dimpotriva, e trendy si cool.

Pana si reclamele de promovare ale unor lanturi mari de magazine isi bazeaza spoturile pe aceeasi alaturare bizara, cu haine extrem de noi si de glam, puse in contradcitie pe acelasi manechin cu haine ce ar putea parea ca sunt ale bunicilor sau macar ale parintilor nostri.

Tu de cand nu ai mai fost la un magazin second hand?

O fi si asta un semn ca s-a ajuns cumva la sfarsitul modei sau cel putin la sfarsitul combinatiilor din moda. Asa ca, daca vrem cu tot dinadinsul sa fim unici si iesiti putin din norma marilor retaileri, nu ar strica sa mergem sa consultam din cand in cand o colectie de haine second hand de firma.

Mirosul nu mai e cel de pe vremuri, hainele nu mai sunt aruncate sau murdare, iar unele colectii chiar rivalizeaza cu ce se afla in momentul asta la raft, fie ca e vorba de branduri cunoscute, precum H&M sau Pull & Bear.

Haine second hand de firma poarta si Lana del Ray, dar si skaterul de la colt, care abia mai are bani de o bere. Si asa se creeaza o punte intre ce e pe trend, actual, mainstream si casual wear, hainele de zi cu zi, care ne ajuta sa ne imbunatatim personalitatea si viata.

Nu mai trebuie sa privim ceva purtat ca pe ceva depasit, ci mai degraba ca pe o etapa in lumea modei, in care in loc sa ne repetam, mai bine combinam articolele vestimentare pana dam de ce ni se potriveste.

Si chiar si in domeniul hainelor second hand, e bine ca ele sa fie de la branduri renumite sau sa alegem haine second hand de firma de la Milenium Shopping pe cat posibil si daca banii ne-o permit. In acest caz, lumea va fi si mai atenta la detaliul acesta, mai ales daca ne vom asorta cu ceva si mai potrivit, in culorile care se poarta sezonul acesta.

Leave a Reply