Identifica apa dura din locuinta ta folosindu-te de testul paharului si rezolva problema cu sisteme de la Shop Einstal

Apa dura nu este o problema cu care ne confruntam de putin timp. Totusi, nu e in regula sa alegem sa traim cu ea, sa ii ingoram, in adevaratul sens al cuvantului, prezenta. Testul paharului este metoda cea mai simpla prin care poti verifica daca prin instalatiile locuintei tale curge apa dura.

Ia un pahar si spala-l, fara detergent, cu apa de la robinetul tau. Lasa-l sa se usuce de la sine, apoi examineaza aspectul sau. Daca observi pete mici albicioase sa stii ca apa cu care l-ai spalat este dura, plina de saruri insolubile.

Ce se intampla daca neglijezi prezenta apei dure?

Apa dura iti afecteaza, in primul rand, sanatatea. Consumul de apa dura atrage probleme la nivelul rinichilor prin cantitatile inseamnate de minerale ce pot impiedica buna functionare a acestora. Smaltului dintilor este de asemenea vizat de apa dura. In timp, acesta isi poate pierde din proprietati, iar aparatia tartrului va fi favorizata.

Sa nu mai vorbim ca si pielea si chiar parul au de suferit de pe urma contactului cu apa dura. Parul spalat cu apa dura, indiferent de produsele de ingrijire pe care le folosesti, va deveni in timp uscat si lipsit de stalucire. Pielea isi poate pierde din aspectul luminos, devenind astfel aspra. Gasesti dedurizatoare de apa la Shop Einstal.

Electrocasnicele au de asemenea de suferit de pe urma contactului cu apa dura. Calcarul ce apare in interiorul componentelor lor conduce in timp la defectarea acestora. Cea mai vizata in acest sens este masina de spalat.

In plus, si instalatiile din locuinta ta au de suferit. Conductele isi vor pierde din diametru odata cu depunerea pulberilor de minerale printre care cele de calciu. Daca observi ca apa de la robinet nu mai curge cu aceeasi intensitate sa stii ca principalul motiv pentru care se intampla acest lucru ar putea fi reprezentat de depunerile in masa de minerale.

Fa-ti putin timp si analizeaza oferta de la Shop Einstal. Expertii in domeniu iti ofera numeroase solutii prin care sa tii apa dura departe de tine. Consulta variantele ce iti sunt puse la dispozitie pe shop-einstal.ro. O statie de dedurizare a apei poate tine toate problemele anterior enuntate la distanta.

Ce poti face pentru a tine apa dura la distanta pana cand cumperi o statie de dedurizare?

Recomandarea din partea expertilor de la Shop Einstal este sa folosesti aparate ce au functia de decalcifiere. Numeroase aparate de cafea au aceasta functie, la fel si fierbatoarele. Electrocasnicele ce dispun de functia de decalcifiere sunt bine venite in locuinta ta.

Dupa cum am spus si mai sus, nu neglija prezenta apei dure, nu te face ca nu observi ca iti afecteaza traiul. Fa in asa fel incat sa scapi rapid de ea, pentru ca nu iti aduce niciun beneficiu, ci doar probleme.

Daca nu stii ce fel de statie de dedurizare a apei este perfecta pentru locuinta ta, iti recomand sa iei legatura cu expertii de la Shop Einstal. Acestia iti pot oferi suport si sfaturi optime pentru a face alegerea corecta.

Leave a Reply