Implantul de par pentru femei – o solutie care iti salveaza aspectul, dar si stima de sine!

Barbatii au tendinta de a cheli incepand cu varsta de 40 de ani. In unele cazuri varsta sau gena isi spune cuvantul. Cine spune ca femeile nu au probleme similare? Cu atat mai frustrant este in cazul lor, cu cat nu pot ascunde in niciun fel acest aspect, decat poate purtand o peruca. Solutia optima, cu efecte permanente este implantul de par.

In cadrul clinicii bucureste Dr. Felix Hair Implant procedurile de implant de par femei sau pentru barbati sunt realizate folosind exclusiv tehnica Q-FUE. Asta inseamna multiple avantaje pentru pacient, recuperare mai usoara si fara cicatrici.

Implant de par? Cum ma ajuta

Este frustrant pentru orice femeie sa nu mai aiba podoaba capilara. Daca in unele cazuri totul este pus in seama imbatranirii, ei bine in tinerete explicatia pierderii parului are in mod cert una medicala complexa. Problema este ca indiferent cum remediezi problema medicala, pierderea parului este ireversibila. Singura solutie cu efect permanent este implantul de par.

Acesta presupune implantarea, fir cu fir, deci manual, a grefelor recoltate in prealabil tot de la pacient, din zona cefei. Toata aceasta munca manuala este si rasplatita, cu un aspect cat mai natural. Ulterior parul creste in ritmul sau ca si pana acum, iar zonele cu par lipsa sunt acoperite in intregime.

Implantul de par este negresit o solutie ce schimba aspectul chipului, te intinereste, rezolva majora problema a parului lipsa si in plus iti creste stima de sine. Rupe dependenta de paruci, ce au adesea costuri destul de mari, uita de jena de a fi mereu intrebata despre parul tau si de tot chinul ca tu nu ai ceea ce este o arma a seductiei, par bogat care iti accentueaza trasaturile feminine.

Cat costa?

Imagineaza-ti ca aceasta procedura iti schimba viata. Este ca si cand ai recastiga cativa ani din viata sau ai ajunge din nou in acel moment de dinainte ca parul tau sa cada excesiv, pana la goluri imense pe scalp. Cat ai fi dispusa sa platesti pentru asta?

Implicatiile acestei proceduri sunt mai mari decat partea financiara in sine. Totusi pentru estimare de pret vei avea nevoie de un consult de specialitate. Poti face asta si online, din cadrul paginii online. Depinde in principal de cat de extinse sunt zonele.

Garantia calitatii acestei proceduri este insasi medicul specialist, care are pacienti din strainatate de asemenea si este recunoscut pentru reusitele sale medicale, inclusiv pentru ca a facut implant de par pe grefa de piele.

Contact:

Sos. Nordului Nr. 102G, sector 1, Bucuresti

+40 720.254.368

+40 749.260.204

office@drfelix.ro

Leave a Reply