Incepe si termina ziua in scaunul de masaj de la Masatto – iata de ce

Fiecare inceput de zi vine cu noi provocari si necesita un corp linistit, relaxat si o stare generala de bine. Timpul si banii deseori nu ne permit luxul de a merge la masaj in fiecare saptamana pentru o relaxare completa si dorinta de a fi masati de o persoana apropiata primeste de multe ori un refuz sau cerinta unui masaj in schimb.

Orice varianta alegem nu se compara cu un masaj complet, care sa relaxeze atat muschii spatelui, ai picioarelor, cat si restul corpului. Totusi exista posibilitatea sa te trezesti imbratisat de dispozitivul special creat pentru a-ti satisface aceste nevoi.

Scaunele de masaj complete si complexe

Masatto pune la dispozitie o gama de scaune masaj care sunt special create pentru a satisface toate aceste dorinte si care te pot pregati sa dai piept cu o noua zi de atributii si sarcini pe care trebuie sa le indeplinesti, dar te pregateste si pentru un somn linistit cu un corp relaxat.

Aceste scaune de masaj contin programe speciale cum ar fi cel de Morning Buzz care reprezinta inviorarea de dimineata si programul de Sweet Dreams, varianta pentru somn usor, pregatit pentru relaxarea corpului dupa o zi de munca.

Programele gandite special pentru masarea tuturor muschilor din corp se muleaza perfect pe orice forma si care urmareste conturul coloanei vertebrale datorita tehnologiei de  scanare care se curbeaza in forma de S-L. Acest aspect ofera calitatea masajului care este mult mai cuprinzator si implicit pliat pe nevoile fiecarei persoane.

Profesionistul in masaj chiar la tine acasa

Achizitia unui scaun de masaj de la Masatto presupune o investitie de moment de care ai nevoie, fara a sti acest lucru. Valoarea in bani a scaunului nu se compara cu nivelul de relaxare de care ai parte, care poate schimba calitatea vietii datorita unui corp linistit, care scapa de tensiunea acumulata pe timpul zilei.

Exista o varietate de modele printre care se pot gasi: Atria, Hadar, Thai, Naos, care sunt disponibile in culori diferite, pentru a se integra perfect in orice camera este asezat, fiecare cu functiile sale specifice. Aceste fotolii au intergate functia de comanda vocala care iti permite sa “dirijezi” directia masajului fara a fi nevoie sa intrerupi relaxarea.

Programele diferite care pot fi accesate pot face ca fiecare inceput de zi sa fie motiv de bucurie pentru orice persoana, deoarece o noua zi inseamna un nou masaj. Scaunele prezinta si functia de incalzire, care ajuta la destinderea musculaturii. Pentru cei care prezinta dureri de spate mai severe exista functia zero gravity care ridica picioarele, pentru a scade presiunea de pe coloana vertebrala.

Orice necesitate poate fi indeplinita in materie de masaj fara a fi nevoie sa platim saptamanal sau sa ne rugam de anumite persoane. Corpul se pote relaxa la orice ora din zi sau din noapte, timp in care din boxele incorporate se pot asculta melodiile preferate, fara a interfera cu zgomotul din exterior.

Contact:

contact@masatto.ro

+40 735 518 967 (Bucuresti)

+40 756 478 789 (Cluj)

Leave a Reply