Lenjeria intima potrivita sau cum sa iti conturezi o silueta feminina

Tot felul de mituri legate de  lenjeria intima auzim – cum ar trebui sa fie aceasta la prima intalnire, la diverse ocazii si asa mai departe. Aceasta  joaca cu siguranta un rol igienic si de confort insemnat, motiv pentru care fiecare se orienteaza dupa acele textile care corespund cu nevoile ce le au.

Nu mai mentionam ca in randul publicului feminin, lenjeria nu trebuie sa fie doar confortabila, dar si sa se potriveasca restului tinutei, chiar daca doar persoanele in cauza vor cunoaste acest detaliu. Ar parea ca acest aspect aduce confort psihic. Si apoi, preferinte vis a vis de aceste articole vestimentare nu se discuta.

Rolul lenjeriei intime insa depaseste barierele ce vizeaza igiena si asonanta cromatica. Specialistii in producerea de astfel de piese au avut grija sa duca si aceasta linie de textile la alt nivel. Asa a aparut chilotul modelator, preferat de cele care doresc mai mult decat confortul clasic asigurat de lenjerie – doresc sa isi evidentieze atuurile, sa se simta mai suple, senzuale.

Lenjeria modelatoare si rolul ei in definirea siluetei

Alegerea lenjeriei trebuie raportata intotdeauna la vestimentatia din ziua, din seara respectiva. Conteaza mai multe aspecte cand vine vorba despre a lua o decizie cu privire la modelul de chilot modelator ideal.

Te intereseaza sa stii ca lenjeria aleasa este potrivita pentru a remedia probleme de genul unei formei mai putin estetice in zona soldurilor, burtica, celulita, posteriorul putin lasat – purtand astfel de lenjerie in incercarea de a le estompa cel putin.

Desigur ca nu este nimic neobisnuit sa ai astfel de mici imperfectiuni. Insa tu esti responsabila de imaginea ta daca nu profiti de produsele concepute in acest scop, pe care le gasesti si in magazinul Clessidra.ro. Spre exemplu un model de chilot modelator ce are in compozitie silicon este ideal, pentru ca iti asigura un aspect estetic in zona posteriorului si totodata iti asigura confortul dorit.

Despre aceasta linie de produse – a lenjeriei modelatoare, este mai mult o abordare ce vizeaza mentalitatea. Spre exemplu, partea vestica imbratiseaza aceasta linie de produse, respectiv ideea in care au fost concepute.

Lenjeria modelatoare este ceea ce si tu ai nevoie daca de ceva timp nu iti mai permiti sa porti anumite rochii sau haine mulate, spre exemplu. Nu mai este cazul sa porti haine cu o marime mai largi fata de numarul tau din cauza ca a-i lasa la vedere micile imperfectiuni.

Avantajele chilotului modelator

Daca nu esti pe deplin convinsa ca ar trebui sa investesti la randul tau intr-o pereche de lenjerie de acest fel, iata cateva dintre motivele pentru care ar fi bine sa iti regandesti decizia.

In primul rand, este de mentionat faptul ca un chilot modelator te ajuta sa obtii un aspect mai ferm al posteriorului. Daca te jeneaza coapsele prea mari, o astfel de pereche te poate ajuta sa creezi senzatia ca sunt mai inguste, indeosebit atunci cand porti jeansi cu talia inalta e potrivit a purta astfel de lenjerie intima. Este combinatia ideala si atunci cand tinuta ta include fusta.

Vorbim, pe scurt spus, despre forma ideala de a crea o imagine ferma a posteriorului, de a avea mai multa incredere in tine si corpul tau. Poti comanda o pereche pe gustul tau de pe clessidra.ro.

Leave a Reply