Lenjeria modelatoare de la Clessidra – afla cum te ajuta si ce sa alegi

Daca in anii trecuti auzeai de lenjerie modelatoare, gandul iti zbura direct la acele materiale groase in care efectiv te chinuiai. Aveau ca scop aplatizarea unor zone, insa in egala masura adaugau grosime stratului de haine pe care il purtai, iar despre confort nu prea se punea problema. Acum insa astfel de textile sunt mai prietenoase cu pielea, sunt mai confortabile si de calitate, cel putin daca vorbim despre cele regasite in cadrul eshop-ului Clessidra.

Ce fel de lenjerie modelatoare sa aleg?

Clessidra vine cu o gama vasta de optiuni, pentru toate preferintele. Daca esti genul de persoana care lucreaza la sala de forta pentru definirea corporala, trebuie sa stii ca sunt corsete sau centuri ce pot amplifica efectele efortului fizic. Pentru cele cu o viata sendentara, pentru cele are isi doresc lenjerie modelatoare pentru a arata mai slim si cu o linie armonioasa a siluetei cand imbraca o tinuta mai  mulata, atunci un body poate fi o idee excelenta.

Lenjeria modelatoare o vei alege in functie de interesele tale. Chilot modelator cu talie inalta este perfect pentru cele care isi doresc sa aplatizeze abdomenul si ceva colacei pe talie, un maiou modelator uniformizeaza linia abdomenului cu talia si zona superioara, deci este ideal pentru cele cu sani mari, bust generos.

Un body compresiv te va ajuta sa ai acea silueta perfecta cand porti o rochie mulata. In acest caz compresia este mai ridicata in zona abdomenului. Iar daca ceea ce ar urma sa porti este o tinuta mulata si subtire sau fluida, atunci te vei bucura de avantajele pe care ti le ofera body-ul modelator second skin. Adica un material fin care nu se observa sub haine si nu are cusaturi la vedere.

Pentru cele care experimenteaza perioada post natala, dupa o nastere prin cezariana spre exemplu, exista corsete speciale. Aceasta este o conditie speciala, intrucat compresia asupra abdomenului nu trebuie sa fie un disconfort. Poarta in siguranta acest produs, dupa ce iti intrebi medicul curant despre aceasta preferinta.

Marimea potrivita

Ai nevoie de putina rabdare sa masori talia ta sau alte zone corporale. Vei gasi la clessidra.ro si un tabel de marimi. Nu exagera in a alege ceva mai stramt, din ideea ca aceasta este dimensiunea la care vei dori sa ajungi.

Despre alegerea perfecta si cum sa porti corect astfel de lenjerie vei gasi ghid si in cadrul eshop-ului mentionat.

Contact:

contact@clessidra.ro

0730.612.141 / 0752.094.324

Leave a Reply