Little Prints – sau primele lucruri esentiale pentru bebelusul tau

Venirea pe lume a unui bebelus este motiv de bucurie pentru multe persoane ce l-au asteptat atatea luni. In tot acest rastimp parintii si restul familei cauta toate cele necesare pentru ca nimic sa nu lipseasca in primele luni ale vietii sale. De la suzete si biberoane, body-uri si paturici calduroase, jucarii si hainute adorabile, scutece si creme si multe altele, totul trebuie sa fie pregatit in camera sa.

O mare parte din ce este esential in primele luni ale vietii bebelusului le vei regasi la Little Prints, brand producator si furnizor de produse de calitate premium. Printre acestea se afla si celebrele suzete Bibs, indragite in numeroase colturi ale lumii, in principal pentru ca sunt imediat acceptate de catre cel mic. De ce? Fiindca imita foarte bine sanul mamei, deci acesta se va calma cat ai spune Little Prints.

Articolele pe care trebuie sa le ai pregatite

Incepem cu suzetele Bibs. Pe langa prima calitate mentionata, aceste suzete te surprind in continuare. Sunt confectionate din latex natural sau silicon alimentar, nu contin BPA, ftalati sau alte substante chimice toxice pentru sanatatea bebelusului. Sunt, deci, sigure de utilizat inca din primele zile si nu ii pun viata in pericol in niciun fel. Se impart in mai multe categorii si anume Color, Supreme, Couture, De Lux si fiecare are o forma speciala.

Important este ca scutul nu atinge pielea din jurul gurii bebelusului, deci nu se va irita, iar orificiile permit circulatia aerului. De asemenea, poti regasi aici si suzetele Frigg in forma rotunda sau ca a unei margarete.

Baby-nest-ul este iarasi un must have. Acest loc restrans ca un cuib ii va oferi puiului tau de om sentimentul de siguranta, confort si se va adapta mai usor la mediul extern. Dupa 9 luni petrecute in pantec, in intuneric si zgomote infundate, trecerea brusca la lumina, zgomote noi si puternice, il pot speria.

In baby-nest isi va gasi linistea si va adormi repede. Este locul ideal unde sa stea cand exploreaza cu ochii incaperea. De asemenea, acesta se transforma intr-o salteluta utila la desfacerea snururilor. Este ideala pentru schimbat sutece sau pentru momentele de joaca pe podea.

Body-uri din bumbac organic 100% sunt cu siguranta ceva ce vei prefera pentru bebelusul tau. Sunt moi, confortabile si mentin temperatura corpului la nivel optim. Regasesti numeroase modele simpatice si nuante pastelate.

Descopera mai multe produse esentiale la Little Prints si pregateste-te din timp pentru venirea lui bebe.

Contact:

hello@littleprints.ro

Leave a Reply