Oja semipermamenta, o recomandare a specialistilor – afla ce avantaje ai daca o folosesti

Cat de greu este sa fii femeie, mereu aranjata, cocheta…poate de aceea in lumea moderna avem atat de multe variante de produse si servicii menite sa usureze eforturile pe care femeile le depun pentru a arata mereu bine.

In ceea ce priveste manichiura vorbim despre dorinta de a avea mereu unghii perfecte. Poti obtine aceste efect, de lunga durata, daca optezi pentu oja semipermanenta in detrimentul celei clasice.

Oja semipermanenta – avantaje si indicatii de folosire

O oja semipermanenta va rezista mai mult si mai bine pe unghie. Poate fi comparata cu gelul, insa trebuie tinut cont si de faptul ca aceste proprietati sunt influentate si de calitatea produsului si modul de utilizare. Prefera in primul rand sa faci astfel de achizitii de la surse sigure si de incredere.

Vei gasi spre exemplu la Nolia Shop o gama vasta de oje semipermanente. Acestea sunt testate in prealabil, recomandate de specialistii ce au pus si bazele unei academii – Nolia Academy. Deci, cu toata increderea inainte.

Tine cont ca oja de acest fel este indicata celor care isi doresc manichiura clasica, culoare pe unghia naturala asa cum este ea ca forma si lungime.

De asemenea, e important sa tii cont de calitatea bazei. O baza clasica iti va oferi aderenta potrivita pe unghia naturala. Sunt de asemenea si formule de baza mai dense, acestea fiind ideale pentru a imbunatati si forma unghiei naturale.

Aplicare si intretinere

De la o sedinta de manichiura la alta, specialistele spun ca este necesara doar hidratarea cuticulei si nimic mai mult. Unghiile nu vor fi taiate, ci scurtate prin pilire.

Doar in cazul in care iti doresti mereu unghii scurte sau chiar foarte scurte vei face intretinere mai constanta, la 2-3 saptamani. De altfel oja semipermanenta rezista foarte bine cel putin 4 saptamani fara sa aiba nevoie de alte interventii, iar ulterior singurul aspect deranjant este ca iti creste unghia naturala.

Pentru indepartare este necesar dizolvant special sau se poate face prin pilire, cazurile in care aplicarea a fost cea profesionala, cu apex, o baza densa si strat consistent de oja.

Nu este nevoie de o asa zisa pauza intre aplicari. Problemele unghiei naturale si faptul ca aceasta ar avea nevoie de regenerare nu are de-a face cu oja semipermanenta. Astfel de produse nu afecteaza sanatatea unghiilor. Ba chiar pot fi imbunatatite cu formule ce cresc rezistenta unghiei. Doar actiunea mecanica a pilei ar putea afecta unghia.

Descopera la Nolia Shop paleta cromatica de oje semipermenente.

Leave a Reply