Pentru cei care raman fara par solutia este implantul de par de la Dr. Felix Hair Implant

Poate ca industria cosmetica si nu  numai a gasit solutii pentru femei, pentru ca acestea sa isi poata corecta tot felul de aspecte minore sau nu, legate de aspect. Nu acelasi lucru il pot spune barbatii.

Pierderea parului spre exemplu, alopecia sau oricare ar fi cauza medicala a acestui fapt, reprezinta una din cele mai jenante probleme cu care barbatii se confrunta. Solutia poate fi implantul de par, procedura realizata cu succes in cadrul clinicii de prestigiu Dr. Felix Hair Implant.

De ce implantul este o solutie

Barbatii nu isi pun mese, peruci, extensii. Nu isi pot coafa parul in incercarea de a masca anumite zone une scalpul este mai vizibil. In plus, orice solutie este temporara. Pentru efecte de lunga durata implantul de par este recomandat.

Chiar si cand parul este tuns foarte scurt, cand cel in cauza incearca un look fara par, lipsa parului este semnalata pe suprafata scalpului, cu diferenta de culoare. Asadar nu este cum sa fie ascunsa aceasta problema.

In cadrul clinicii Dr. Felix Hair Implant procedura de implant de par este una moderna si avansata, desi este munca in mare parte manuala. Se numeste Q-FUE si presupune ca firele de par sa fie extrase manual, din zona cefei, urmand apoi sa fie implantate, tot manual, in zonele necesare.

Aceasta abordare va permite asadar ca implantarea sa fie realizata in unghiul dorit, astfel incat dupa ce parul incepe sa creasca, aspectul sa fie unul natural.

Avantaje

  • Procedura de implant de par Q-FUE ajuta la vindecare mai rapida si mai ales una fara cicatrici.
  • Este minim invaziva, pentru ca nu presupune taierea unei portiuni de scalp, cum se intampla la procedura clasica strip.
  • Din punct de vedere al aspectului, dupa ce parul creste, orice barbat se simte mai bine, este mai increzator in fortele proprii. Poate fi un aspect mai intinerit totodata.
  • Solutia este pe termen lung, desi caderea parului nu va putea fi niciodata oprita, iar daca ceea ce a dus la pierderea parului este de natura medicala, acest lucru trebuie tratat separat si ulterior. Insa, implantul ramane singura cale de a corecta din punct de vedere estetic amprenta unei afectiuni de genul alopeciei.

Fiecare caz este diferit, asadar estimari de pret si recomandari primeste fiecare pacient dupa consultul de specialitate. Detalii in acest sens regasim si in cadrul paginii oficiale, unde aflam despre consultul gratuit si de la distanta.

Leave a Reply