Pictorul Fericit iti ofera toate cele necesare pentru a picta – sevalet din aluminiu si spatule pentru pictura!

 

Ce mai face pictorul din tine? Nu-i asa ca acum pe timp de pandemie pictura este cea care iti mai poate atenua din starile depresive? Pictorul Fericit, ca de fiecare data, vine cu surprize pentru publicul sau tinta. De curand a introdus in oferta sa de pe site spatulele pentru pictura si sevaletele ajustabile din aluminiu.

Aloca timp pentru pasiunile tale – aloca timp pentru pictura daca aceasta te trage. Pictura pe numere, asa cum Pictorul Fericit o prezinta, este despre cum poti atinge starea de zen absolut, doar pictand. Gasesti pe PictorulFericit.ro o multime de modele de picturi pe numere ce promit sa iti linisteasca gandurile atunci cand simti ca te depaseste haosul din jur.

Incearca pictura pe numere de unul singur sau cu cineva drag!

Cine spune ca pictura pe numere nu poate fi o activitate de grup? Poti experimenta tainele picturii pe numere si impreuna cu cineva drag. Acceseaza doar Pictorul Fericit si achizitioneaza de acolo modelul de interes pentru tine. Atentie! Acum o mare parte din modelele de picturi pe numere disponibile vin pe sasiu – in acest fel sunt mai usor de pictat direct pe un sevalet ajustabil din aluminiu.

Sasiu gasesti tot pe pictorulfericit.ro. Acesta este ajustabil, confectionat din aluminiu, deci extrem de usor – il poti lua cu tine chiar si in vacante sau oriunde iti doresti sa pictezi. Sevaletul dispune si de husa de transport.

De asemenea, ar putea fi de interes pentru tine si setul de spatule pentru pictura. Pe acestea nu le poti folosi la pictura pe numere, ci la pictura clasica. Spatulele sunt in numar de 5 si au dimensiuni diferite. Sunt ideale pentru a crea tablouri interesante in relief sau cu umbre uniforme. Dispun de super pret, iar transportul pentru ele este gratuit, realizat prin curier rapid in maxim 2 zile.

Fa-le un cadou celor dragi de Craciun – o pictura pe numere de la Pictorul Fericit!

Stiu ca poate suna ciudat ca vorbim de pe acum despre cadourile de Craciun, insa timpul trece anormal de repede. Nici nu iti dai seama cat de aproape este Craciunul. Intr-o zi va parea ca doar ai clipit si te-ai trezit in ajunul Craciunului.

Pentru a nu lasa timpul sa puna presiune pe tine, achizitioneza din timp de pe pictorulfericit.ro picturile pe numere pe care vrei sa le faci cadou celor dragi tie. Modelele disponibile sunt impartite pe categorii sugestive. Iti pot spune ca vei gasi modele interesante pentru el si pentru ea, picturi pe numere pentru copii, picturi pe numere cu animale, peisaje, pasari, flori si nu doat atat. Viziteaza si categoria celor mai populare modele – te vor inspira cu siguranta.

Orice comanda vine insotita de un flyer cu coduri promotionale pe care le poti folosi la comenzile viitoare. Pictorul Fericit este extrem de activ si pe retele de socializare, Facebook si Instagram. Pentru si mai multe detalii ia legatura cu personalul magazinului la numarul de telefon 0754 459 540 sau prin e-mail contact@pictorulfericit.ro.

Sediul Pictorul Fericit este pe strada Marasesti, nr. 18, etaj 1, camera 2.

Leave a Reply