Produse speciale de copii pentru sezonul rece

Temperaturile scazute necesita imbracaminte corespunzatoare pentru toata lumea, insa copiii au nevoie de o atentie speciala. Nou nascutii, dar si cei care au implinit cateva luni sunt in general protejati cu orice pret de frigul de afara.

Chiar si asa, putin aer curat este foarte indicat, iar mamicile opteaza pentru mici trucuri pentru a-i scoate pe copii afara. Una dintre cele mai utilizate metode este turbanul – ideal pentru fetite, alaturi de caciulitele speciale, banderole sau bentite. Poti comanda online produse speciale de copii pentru sezonul rece, de la Little Prints.

Little Prints dispune de o gama larga de accesorii pentru copii. Acestea includ atat articole pentru imbracaminte si incaltaminte, cat si accesorii pentru cap, produse pentru patuturile lor, seturi de diversificare, cat si altele.

Poti opta pentru ceva potrivit copilului tau, direct pe site, acolo unde gasesti multiple culori si modele ale fiecarui produs. Varietatea de nuante si design-ul acestora sunt atent lucrate pentru a obtine un accesoriu perfect pentru fiecare bebelus.

Site-ul cuprinde o multitudine de suzete, sticlute, paturi, articole esentiale pentru nou nascuti, seturi de diversificare si alimentatie, seturi cadou, accesorii pentru moda la copii, cat si jucarii. In gama extinsa de produse ai la dispozitie turbane pentru fetite, in diferite modele si culori. Alaturi de ele sunt disponibile produse si pentru baietei, speciale pentru intregul sezon rece. Pentru mai multe detalii citeste si aici.

Modele elegante pentru turbane

Daca vrei sa optezi pentru un stil chic al fetitei tale, turbanele de pe site sunt ideale ca prim pas! Acestea sunt foarte elegante, se pot incadra in mai multe tinute si au rolul de a proteja capul bebelusului in perioada temperaturilor scazute. Modele sunt multiple, culorile variaza si materialul este unul calitativ. In acest fel, te poti bucura mai mult timp de un singur turban. Totusi, varietatea de produse nu pare sa iti permita sa achizitionezi unul singur.

Turbanele de pe site pot fi clasice, tip Bow, Ribbed, Royal & Rope, Warm & Cozy, elegante sau tip Rope. In orice caz, acestea pot fi utilizate in outfit-uri diferite. Culorile lor iti ofera posibilitatea de a le combina dupa bunul plac, cu imbracaminte diferita, dar care la final sa para un intreg.

Alaturi de aceste turbane, mai poti opta si pentru alte accesorii de cap pentru sezonul rece. Atat pentru fete, cat si pentru baietei, Little Prints iti ofera acces la o gama larga de caciulite, bentite, banderole sau bonete. Fiecare categorie cuprinde modele casual si elegante, care pot forma multiple tinute.

Articole esentiale pentru nou nascuti

Site-ul prezinta si cateva produse speciale pentru proaspetele mamici, care au nevoie de articole esentiale pentru nou nascuti. Aceasta categorie te intampina cu produse pentru camera bebelusului, pentru ingrijirea bebelusului, produse de skin care, periute de dinti, bavete elegante, carduri pentru fotografii, marsupii sau wrap-uri pentru copii.

Poti comanda dintr-o gama larga de accesorii pentru bebelusi, dar si pentru mamici. Alaturi de acestea, poti opta si catre seturile cadou.

Leave a Reply