Pune-ti amprenta personala asupra camerei preferate cu un tablou personalizat de la deco-perete.ro!

Hai sa vorbim despre renovari si despre scopul acestora… Sa vorbim despre cum iti poti pune amprenta personala asupra unei incaperi prin decorul pe care il alegi… Sa discutam despre variantele pe care le ai la dispozitie pentru a face o renovare inteligenta si personalizata.

Indiferent de camera pe care alegi sa o renovezi, aceasta trebuie sa fie in concordanta cu personalitatea ta, cu gusturile si preferintele tale. Lasa-ti amprenta personala asupra culorilor pe care le alegi pentru pereti, obiectele de decor, perdea, lenjeria de pat, covor si altele.

Nu te limita la decoruri clasice, fara pic de personalitate. Implica-te pana si la cele mai mici detalii. Pentru ca, pana la urma, detaliile sunt cele ce fac diferenta. In cazul in care te hotarasti sa apelezi la ajutorul unui designer in amenajari interioare, participa activ la toate discutiile. Toate acestea te vor ajuta sa transformi casa ta in „acasa”, in locul creat special de tine pentru tine.

Tabloul personalizat – perfect pentru orice incapere

Iti prezint in continuare un magazin online care iti va schimba pur si simplu perceptia asupra renovarii – deco-perete.ro. In cadrul acestuia regasesti o multime de variante prin care sa iti personalizezi casa. Fie ca vorbim de fototapete, tapete, tablouri decorative, picturi – oricare dintre acestea pot reprezenta o amprenta a personalitatii tale.

Dar ce poate fi mai personal decat un tablou personalizat la comanda? Practic, magazinul anterior mentionat iti ofera posibilitatea de a-ti realiza un tablou cu orice imagine doresti. Poate fi vorba de o fotografie de familie, o poza cu un peisaj din vacanta preferata sau chiar o imagine de pe internet care iti place in mod deosebit.

Posibilitatile sunt asadar infinite si totul tine doar de ceea ce iti place tie si imaginea pe care doresti sa o ai in fata zi de zi. Opteaza pentru ceva ce te inspira, orice. Magazinul online deco-perete.ro te va ajuta in acest sens!

Pur si simplu incarci pe site imaginea dorita si aceasta va fi redata printr-un print pe panza canvas sau hartie. Dimensiunea o alegi chiar tu! Imaginea o vei primi gata inramata intr-o rama de lemn in culoarea aleasa de tine – alba, neagra, argintie, aurie sau culoarea cuprului cu dungulita argintie patinata.

Dureaza intre 4 si 7 zile lucratoare din momentul efectuarii comenzii pe site pana cand ai acasa tabloul personalizat dorit. Este atat de simplu! Sau poti face chiar un cadou deosebit cuiva drag, daruindu-i un tablou personalizat cu voi sau cu familia sa.

Acceseaza site-ul oficial al magazinului deco-perete.ro pentru a descoperi toate produsele ce iti sunt puse la dispozitie!

Leave a Reply