Redobandeste-ti fortele prin carti de dezvoltare personala

Dezvoltarea personala este un teritoriu prea putin experimentat in tara noastra. Acesta a inceput sa capete tot mai mult teren in ultimii ani, prin intermediul a diversilor trainieri si a cartilor care te indeamna spre suces, insa de fiecare data impresia generala este ca informatia se opreste undeva la mijloc, astfel incat a trebuiasca sa scoti si mai multi bani din buzunar.

Este exact ca la un curs pe care il platesti, in care informatia iti este livrata gradual si nu toata odata, de la prima lectie. Altfel la ce bun ar mai fi un curs de cateva zeci de ore sau chiar luni de zile, la care sa scoti bani grei din buzunar? Astazi insa, avem la dispozitie suficiente surse de informare pe internet, dar si carti dezvoltare personala in fizic, pe care le poti comanda la un simplu click de mouse.

Fara a fi o regula, intrebari existentiale despre propria viata isi pun atat barbatii, dar mai cu seama femeile. Astfel, exista astazi suficiente carti dezvoltare personala care se adreseaza in special femeilor, mai ales atunci cand acestea par sa nu se mai regaseasca pe sine, sa nu isi mai gaseasca drumul in viata. Recomand andraolarean.ro. Aici intervine o componenta esentiala a dezvoltarii personale, care consta in meditatie.

Astfel, multe dintre noi ne trezim ca am ajuns la 30 sau la 40 de ani cu o situatie materiala nu iesita din comun, cu o viata banala, in care am ajuns sa ne afundam doar pentru ca ne-am obisnuit si nu ne-am pus la incercare toate fortele. Te-ai gandit insa unde ai fi ajuns astazi daca iti valorificai toate resursele de care dispui? Poate ca erai un stralucit om de vanzari sau poate un lider intr-o echipa de succes.

Dar nu ti-ai dat niciodata sansa aceasta, din varii motive: din pricina educatiei primite in copilarie, poate din cauza studiilor pe care le-ai urmat ca adolescent si, mai apoi, datorita jobului pe care l-ai ales ca adult. Mai apoi, daca in acest peisaj mai intervine familia, cu obligatiile de rigoare, atunci cu siguranta ca vei ramane cu niste frustrari toata viata.

Acesta este punctul in care meditatia de va ajuta sa te regasesti, a identifici mai bine resursele de care dispui si sa pornesti cu adevarat in viata reala, cea pe care toti o avem prin nastere, dar pe care o abandonam pe parcurs, din motivele pe care le-am enumerat mai sus.

Dincolo de meditatie, un rol important in definirea ta ca persoana il poate avea rugaciunea. Nu este nevoie sa devii un habotnic, nici vreun fanatic. O rugaciune scurta, in care sa multumesti zilnic pentru ceea ce ai si pentru sanatatea trupeasca si psihica te va ajuta sa iti duci la indeplinire obiectivele.

Leave a Reply