Serviciul de inchirieri auto disponibil online

Iti doresti sa pleci intr-o calatorie in capitala? Drumul cu propria masina presupune condus mult si oboseala. Acest lucru se intensifica mai mult, cu cat esti mai departe de casa. Daca vii dintr-o alta tara sau dintr-un colt departat al tarii, masina personala nu mai pare o idee buna. Poti apela insa, la serviciul de inchirieri auto disponibil online. Cu doar cateva click-uri si introducerea datelor personale poti finaliza acest proces, direct de pe site-ul fmnrent.ro

Inchirierea unui autoturism este foarte importanta, mai ales daca nu vii de la noi din tara. Daca vii doar in vizita sau vrei sa te stabilesti din nou aici si iti cauti o locuinta, cel mai util serviciu este cel de inchirieri masini Otopeni.

Probabil te vei deplasa cu avionul pentru a nu fi atat de obosit si in acest fel poti porni cu masina direct din aeroport. Pe site-ul fmnrent.ro ai la dispozitie un formular pe care sa il completezi in legatura cu masina dorita, cine o va conduce si care este perioada de inchiriere. Vezi aici ofertele de inchirieri masini si alege autoturismul, apoi completeaza datele si in scurt timp vei primi oferta conform specificatiilor tale.

Pentru a putea inchiria o masina de la FMN Rent trebuie sa ai varsta minima de 21 de ani si minimum un an de la data obtinerii permisului de conducere. Ai nevoie de acte precum buletinul sau pasaportul, cat si de permisul valabil.

Rezervarea se face printr-o solicitare online pe site, telefonic sau prin e-mail. Daca masina dorita este disponibila, se vor procesa actele spre contractul de inchiriere. Serviciul de inchirieri auto disponibil online este potrivit pentru toti cei care vor sa viziteze capitala, sa se stabileasca aici sau doar sunt in interes de serviciu.

Autoturismele se pot inchiria si de catre o persoana, urmand a fi conduse de altcineva. Spre exemplu, daca deti o companie si un angajat trebuie sa se deplaseze in Bucuresti, ii explici despre serviciul rent a car aeroport Otopeni, apoi incluzi acest lucru in solicitarea de pe site. Daca masina va fi condusa de o persoana si rezervata de alta, detaliile trebuie specificate pentru ca reprezentatii firmei sa fie informati.

Exista posibilitatea ca perioada sederii in capitala sa se extinda si sa afli ulterior de acest lucru. Pentru prelungirea duratei de inchiriere, va trebui sa iei legatura cu unul dintre reprezentantii FMN Rent, cu minimum 24 de ore inainte sa expire contractul. In cazul in care masina este disponibila, vei primi un act aditional de prelungire, urmand ca perioada de inchiere noua sa fie platita.

Firma iti asigura tot suportul necesar, asadar nu trebuie sa te ingrijorezi in legatura cu defectiunile tehnice sau accidentele rutiere. Situatiile neprevazute por aparea oricand, asadar daca intampini probleme cu masina, contacteaza imediat firma! Datele de contact sunt disponibile in contractul de inchiriere, iar odata cu contactarea lor vei primi toata asistenta necesara. Serviciul de inchirieri auto disponibil online poate fi accesat la orice ora.

Leave a Reply