Sfaturi de care să ții cont când alegi rochii gravide pentru cununia civilă

Bătăi de cap în alegerea rochiei pentru cununia civilă

Participarea la o cununie civilă îți poate da bătăi de cap pentru că trebuie să îți pregătești o ținută care să se potrivească foarte bine cu stilul și corpul tău. Și mai mare este presiunea atunci când tu ești viitoarea mireasă sau dacă ești nășică.

Alegerea unei rochii de cununie pentru gravide poate reprezenta o sarcină destul de grea, însă totul poate fi mai ușor dacă ții cont de două aspecte importante.

Ține cont de forma corpului tău

Ca să te asiguri că știi ce rochii de gravide pentru cununia civilă ar trebui să ai în vedere, trebuie să iei aminte de stilul și corpul tău care sunt definitorii pentru a alege o rochie frumoasă. Dacă burtica ta nu este vizibilă sau este puțin vizibilă, restul formelor corpului tău sunt cele de care trebuie să ții cont.

Femeile cu picioare frumoase pot purta rochițe medii care să le sublinieze astfel atuurile. Dacă picioarele nu sunt cele care te avantajează, poate decolteul este cel care te va ajuta să fii atrăgătoare și frumoasă pentru ziua ce mare. Nu trebuie să exagerezi la acest capitol, dar poți să optezi spre o rochie cu un model dantelat în zona pieptului sau a spatelui ca să fii feminină și să exprimi rafinament.

Alege o rochie potrivită cu stilul tău

Stilul personal al unei femei este extrem de important, mai ales în ziua cununiei civile sau a nunții. Trebuie să alegi o rochie care să exprime tipul de persoană care ești. Purtând o rochie care îți exprimă stilul vei reuși să te simți bine, relaxată și cât mai în largul tău.

Dacă burtica ta este deja vizibilă, rochițele în stil baby doll sunt potrivite pentru cununia civilă. De asemenea modelele din voal sau mătase te pot ajuta să te simți frumoasă și cât mai liniștită. Nu purta pantofi cu toc prea mare pentru a evita orice disconfort pe care sarcina ar putea să îl provoace și vei fi sigură că o să ai parte de cununia civilă perfectă. Culorile pale sunt des alese pentru cununia civilă, dar dacă stilul tău este mai rebel, poți să te orientezi către ceea ce îți dictează inima!

Leave a Reply