Sute de studiouri videochat in Bucuresti. Cum il alegi pe cel mai bun?

Piata studiourilor de videochat din Romania a crescut ametitor de repede in ultimii ani. Atat de repede, incat Romania a ajuns sa fie recunoscuta la nivel international drept „tara videochat”. Gandindu-ne la cate taxe si impozite platesc studiourile mari catre stat, nu putem decat sa ne bucuram, nu-i asa? In alta ordine de idei, studiourile de videochat au aparut in Bucuresti ca ciupercile dupa ploaie. Ce inseamna asta? Fetelor care sunt in cautarea unui studio le revine cea mai grea misiune: aceea de a alege.

Pentru ca ne-am dorit si noi sa aflam care este cel mai bun studio videochat din Bucuresti, am inceput sa cautam in stanga si-n dreapta. Desi este un job legal inca din anul 2003, romanii sunt inca retincenti cand vine vorba despre subiectul „videochat”.

Charm Studios, un studio videochat din buricul Bucurestiului

Ne-a atras atentia un studio de videochat din buricul Bucurestiului. Se numeste Charm Studios, face parte din concernul Charm Group (alaturi de alte 4 studiouri) si este situat… surpriza: fix langa Baroul Bucuresti. Asadar, treaba cu „dar daca nu e legal?” a picat din start. Lucreaza legal si, atentie: este o echipa formata 100% din personal feminin, astfel incat viitoarele modele videochat sa nu se simta inhibate in nici un fel.

Charm Studios ne-a impresionat inca de la primul pas pe care l-am pasit in receptia lor. S-au investit foarte multi bani in designul interior, iar asta se vede. In plus, camerele sunt amenajate fiecare intr-un stil total diferit, de la coloristica si pana la mobila aleasa.

150 de modele fericite recomanda Charm Studios! De ce? Pentru ca, spun fetele, ofera cele mai mari comisioane de pe piata. In plus, au niste bonusuri greu de batut de orice multinationala de renume: bonus de loialitate, bonus pentru over hours, bonus pentru zilele de nastere si asa mai departe. Modelele de la Charm Studios sunt rasfatate in fiecare zi de make-up artisti profesionisti si hair stylisti de renume.

Iar daca inca mai ai intrebari legate de videochat, cu siguranta le vei gasi raspunsurile in aceasta statistica, infografic videochat, realizata de catre echipa Charm Group.

Leave a Reply