The Peaky Barbers – ii gasesti acum mai usor, prin intermediul platformei Stailer!

Oricat de “mafiot” ai fi, femeia iubita te transforma in mielusel instant cand o vezi. Cuvantul barbatului e lege. Cuvantul femeii e ordonanta de urgenta care modifica legea. Deci oricum o dai, tot ea are dreptate.

Probabil ca are deja vreo doua zile de cand iti tot atrage atentia ca ai cam inceput sa arati ca si cum ai fi homeless, asa ca evident, ca un barbat bun si ascultator iti doresti sa-ti dai un refresh la un barbershop. Insa cel pe care-l cunosti este cam ocupat saptamana asta cand esti tu liber, asa ca ce e de facut? Intri pe Stailer desigur!

Daca inca nu ai auzit de aceasta platforma, vei citi acum tot ce trebuie despre ea. Acum poti sa-ti faci o programare la barbier, la frizer sau unde mai vrei tu, online. Este simplu, gratuit si ajungi mai repede pe scaunul salonului.

Nu mai stai sub privirea insistenta de vultur a femeii o saptamana. Nici nu trebuie sa rosteasca un cuvant ca simti ca te fugareste la salon din priviri. Ce sa faci, ce poate vedea o femeie prin coltul ochiului, nu poate vedea nici macar tomograful sau RMN-ul, impreuna.

Deci, cum s-ar spune, impaci si capra si varza

Stailer poate fi utilizat de locuitorii oraselor Iasi, Cluj, Timisoara, Oradea si Bucuresti. Daca esti din Timisoara spre exemplu, este foarte posibil sa fi auzit de salonul The Peaky Barbers. Mereu ti-ai dorit sa mergi la ei insa niciodata nu au coincis programele voastre. Stailer este negociatorul dintre voi, ajutandu-va sa gasiti o cale de mijloc benefica pentru ambii.

Accesand platforma, vei fi intampinat de niste filtre. La categoria  saloane, selectezi orasul Timisoara, tastezi mai jos numele salonului si platforma te redirectioneaza catre pagina lor de pe Stailer. De acolo tu iti alegi serviciu dorit si urmezi pasii urmatori pana la finalizarea rezervarii locului tau pe scaun.

Daca n-ai auzit inca de ei, afli aici detalii despre The Peaky Barbers din Timisoara. Fiind profesionisti, ce te aranjeaza cu o precizie milimetrica, nu ai cum sa iesi de acolo dezamagit. In plus, stii si tu cum reactioneaza iubita cand te vede proaspat aranjat si frezat, asa ca ce mai astepti? Daca este loc liber, te poti programa chiar astazi!

Ce trebuie sa mai stii despre Stailer

Chiar daca e prima data cand folosesti platforma, nu trebuie sa fii vreun savant sa-ti dai seama cum functioneaza. Sa zicem ca barbershop-ul de mai sus nu are loc astazi pentru un pensat.

Cu Stailer gasesti usor un salon de pensat pentru barbati disponibil in oras. Pe prima pagina selectezi filtrele de cautare, orasul Timisoara, genul masculin, serviciul de pensat, data si ora cand esti tu disponibil si apoi primesti lista de interes. De acolo tu alegi stilistul in mainile caruia sa te lasi. Daca vrei sa-ti faci o programare mai rapida ca un glont, n-ai nevoie de un cont, ci doar maxim 5 minute.

Insa, un cont creat pe Stailer iti aduce mai multe avantaje. Contul te ajuta sa vezi toate programarile facute in agenda virtuala, poti sa le anulezi cand vrei fara sa dai socoteala cuiva si iti poti seta chiar si remindere. Stii si tu ca daca n-ar fi femeia ta spatiul de stocare extra al tuturor informatiilor pe care i le bagi in cap, ai uita si cum te cheama. Macar la programari sa te descurci singur cu amintirea lor.

Intra pe www.stailer.ro sa afli mai multe si sa-ti faci prima programare prin aceasta platforma. Scrie la support@stailer.ro pentru alte informatii.

Leave a Reply