Totul despre alegerea celor mai potriviti pantofi pentru barbati

Nu este adevarat ca barbatilor nu le pasa ce poarta, cum nu este adevarat nici ca toate femeile sunt nebune dupa incaltaminte. Lasand aceste idei stereotipice in spatele, se poate spune ca pantofii sunt o parte destul de importanta in dulapul tuturor. Acestia reprezinta o completare esentiala a imbracamintei dvs., care poate imbunatati sau strica aspectul pe care il prezentati.

Alegerea genului corect de incaltaminte cu rochia este la fel de importanta ca si alegerea unei perechi potrivite de blugi cu camasa. Cei mai multi barbati au inclinatia de a tine doar cateva perechi de pantofi buni, astfel incat sa poata gasi ceva de purtat atat in ​​ocazii oficiale cat si formale si sa se descurce cu acestea. Nu este nici un rau in a opta pentru un dulap minimalist, cumparati doar ceea ce aveti nevoie, insa cumparaturile vor avea loc mai des.

Pentru barbati este adesea o problema, majoritatea dintre ei nu sunt constienti de diferitele stiluri de pantofi barbati si de obicei nu stiu ce sa poarte sau la ce tip de imbracaminte se potrivesc pantofii. Acesta este probabil motivul pentru care majoritatea barbatilor raman la pantofii si adidatii clasici negri. Iata cateva indicatii despre diferitele tipuri de pantofi pentru barbati disponibili pe piata si cand, cum si unde sa le purtati.

Prima regula este sa alegeti  intotdeauna un pantof care se potriveste cu culoarea pantalonului sau este intr-o nuanta mai inchisa. Mai multi oameni au ideea ca sosetele trebuie sa se potriveasca cu culoarea pantofilor lor – nu este necesar sa fie asa. Sosetele sunt ca niste legaturi, pot fi potrivite sau contraste, dar ar trebui sa mearga bine cu orice altceva. Vorbind de potrivirea culorilor, este posibil sa doriti sa potriviti culoarea incaltamintei cu cea a curelei.

Daca purtati o pereche de blugi, puteti practic sa incaltati orice tip de pantofi, atata timp cat nu sunt foarte stralucitori. Bocancii si adidasii merg bine cu blugi, chiar si sandalele sau a loaferele cu blugi. Depinde si  de tipul camasii pe care o purtati cu blugi. Tricourile merg bine cu adidasii. Tricourile polo merg bine cu loafers. Cizmele merg perfect cu camasile kaki sau alte camasi casual..

Daca purtati pantaloni obisnuiti, puteti opta pentru pantofii clasici negri, o pereche de loafers sau de oxford. Pantofii pe care ii veti purta depind complet de aspectul pe care incercati sa-l prezentati. Pantofii de barbati negri merg bine cu maro, gri; pantofii maro pot fi purtati cu bronz, bej, verde, maro si alte nuante asemanatoare; pantofi  visinii sunt o alegere perfecta pentru kaki, albastru, gri, si maro deschis; pantofii bronz merg bine cu nuante mai deschise de bej, albastru sau chiar alb.

Leave a Reply