Trimite produsele in maxim 2 ore pentru clientii tai!

Daca ai o afacere locala, in Bacau, acum poti trimite produsele in maxim 2 ore pentru clientii tai! Apeleaza la un curier local pentru transportul lor, iar ei se vor bucura de ele intreaga zi. Ba mai mult, oricand poti face comanda, nu trebuie sa fie programata. Zoom Curier iti ofera solutii flexibile pentru afacerea ta!

Firma de curierat aduce motive de bucurie celor din Bacau! Fie ca ai o afacere cu produse, fie ca esti persoana fizica si vrei sa trimiti un pachet, in ambele cazuri beneficiezi de aceste servicii. In doar cateva ore vei primi coletul sau va ajunge la destinatie, fara sa depui prea mult efort. Daca ai nevoie de un produs dintr-o locatie, curierul il va prelua si ti-l va aduce in cel mai scurt timp. Nu trebuie nici sa programezi livrarea, pentru ca aceasta poate fi efectuata instant.

Un curier local este exact ceea ce are nevoie fiecare persoana! Se intampla des sa fie aniversarea unui prieten sau chiar persoanei iubite si sa nu poti ajunge in timp util din cauza serviciului. Zoom Curier aduce pachetul la destinatie, acesta putand contine orice. Daca te afli in postura destinatarului, ai ocazia de a urmari coletul in timp real, de la momentul ridicarii acestuia de catre curier.

Aplicatie bine optimizata pentru plasarea comenzii si traking-ul coletelor!

Zoom Curier dispune de o aplicatie potrivita pentru orice utilizator, foarte usor de utilizat. Prin intermediul ei poti creea o comanda, avand posibilitatea ca si comenzie sa fie multiple. Acestea pot fi la cerere sau programate. In permanenta poti comunica de pe aplicatie cu livratorul, el oferind date exacte cu localizarea coletului tau.

Tot prin aplicatie vei primi notificari privind statusul comenzii sau al promotiilor de care poti beneficia. Informatiile sunt concise si iti ofera toate detaliile de care ai nevoie constant. Urmarirea se face in timp real, prin vizualizarea traseului efectuat de catre curier. De asemenea, ai ocazia de a partaja un link destinatarului care contine informatii despre livrator, statusul comenzii si traseul pe care il face curierul.

In aplicatie te poti inresgistra cu usurinta prin folosirea conturilor de Apple, Google sau Facebook. Ba mai mult, poti seta un interval in care se efectueaza livrarea sau ridicarea coletelor tale. Aplicatia este foarte usor de folosit si orice utilizator se poate bucura de ea!

Trimite coletele si in afara tarii!

Serviciile Zoom Curier nu se opresc doar la curieratul local. Ai parte totodata si de transportul pachetelor in Anglia sau in Romania fara prea mari batai de cap. Poti sa soliciti aceste servicii fara sa te inregistrezi, direct de pe site-ul lor. Prin intermediul acestora beneficiezi de o livrare rapida, de preturi mici si de siguranta pachetelor.

De acum inainte nu mai trebuie sa te ingrijorezi asupra modului in care vei trimite, ci doar sa te gandesti la care va fi urmatorul colet. Fie ca vrei sa trimiti din Romania in Anglia sau din Anglia in Romania, serviciile sunt la fel de eficiente si rapide.

Leave a Reply