Tu citesti stirile din surse de incredere precum Botosaneanul?

Nu e vreo noutate ca presa si social media, in general, sunt pline de fake news-uri, informatii eronate si exagerate din cale afara, stiri care au un temei subred, fara o sursa de incredere sau dovezi.

Iar acest lucru este extrem de grav, luand in considerare mentalitatea, lipsa desavarsita de educatie si naivitatea marii majoritati a populatiei din Romania. Aici ne referim in special la cei de la varsta a doua in sus, batranii care se vand pe o punga cu ulei si lapte si altii care pun in pericol o tara intreaga pentru 3 mici cu mustar.

Tineretul nostru a plecat si cine sa-l condamne? Ce viata avem aici mai exact? Singurul lucru pe care il mai putem face pentru ei, noi cei care am ramas fortati de circumstante, este sa ne asiguram ca ajungem intr-un punct de sanatate psihica adecvat ca societate, sa nu propagam in continuare informatii gresite ce pot schimba complet perceptiile unui om, care acestea la randul lor vor avea consecinte asupra generatiilor viitoare.

Cititi si autoeducati-va mereu si mereu, fiindca este ceva ce veti face pana la finalul vietii, dar faceti-o din surse de incredere, pentru a aduce o schimbare in tara noastra. Una dintre aceste surse este Botosaneanul, ce ofera stiri actuale si reale atat din judetul Botosani, cat si la nivel national.

“Nu subestimati niciodata puterea oamenilor prosti in grupuri mari.” – George Carlin

Acest citat este pe cat se poate de adevarat, iar acest lucru se revede adesea la alegerile parlamentare. Se zice ca informatia e putere, tocmai de aceea este atat de important ce raspandim fie verbal, fie prin articole.

Unii oameni sunt usor influentabili si doar pentru ca citesc cuvantul “doctorul” atribuit unui articol in care acesta vorbeste cu atat de multa nonsalanta si incredere ca vaccinurile sunt ochiul dracului, imediat indexeaza in creier cele spuse, fiindca domnul e doctor si automat stie ce vorbeste, deci trebuie sa avem incredere in el. Oamenii inteligenti sunt plini de indoiala si mereu cauta sa desluseasca informatiile, punandu-le sub lupa pana ajung la adevar.

Asadar, cititi oameni buni, dar si procesati ceea ce cititi. Fiindca majoritatea surselor media sunt propagandiste de stiri fake. Mergeti doar la surse sigure de informatii precum Botosaneanul, fiindca aici aflati adevarul despre tot ce se intampla in tara, la nivel politic, economic, general, social, educativ si multe altele.

Contact: redactie@martorincomod.ro

Leave a Reply