Cum alegem florile pentru o inmormantare?

Cand are loc o inmormantare, alegerea florilor pe care sa le aducem poate fi destul de confuza. Ce inseamna un aranjament floral adecvat pentru un membru al familiei care a murit? Dar cum alegem florile pentru un defunct care nu ne este ruda (de exemplu un coleg de munca? Florile funerare reprezinta o modalitate prin care ne putem exprima simpatia fara sa folosim cuvinte. Cele mai multe religii permit utilizarea florilor funerare la inmormantare si chiar pentru infrumusetarea mormantului. Florile arata ca familia este indurerata de moartea care a avut loc si astfel isi prezinta condoleantele.

Cand comandati florile funerare veti avea posibilitatea de a opta pentru un mesaj care sa le insoteasca (de exemplu: “Sincere condoleante”). Familia indurerata va aprecia acest lucru.

Iata cateva sfaturi in ceea ce priveste alegerea florilor funerare:
– Mergeti intotdeauna pe ceea ce este simplu si elegant.
– Puteti trimite cosuri cu flori si plante naturale. Acestea se utilizeaza mai ales atunci cand expeditorul a avut o relatia apropiata cu persoana decedata.
– Coroanele de flori funerare sunt disponibile in diverse variante si dimensiuni. Se pot aseza direct pe mormant dupa inmormantare.
– Aranjamentele florare funerare, ca si omagii sunt in general alese de catre prieteni si membri ai familiei. Puteti alege un design special, care sa se potriveasca personalitatii celui decedat sau familiei indoliate (de exemplu, legat de un hobby sau de jobul sau).
– In ceea ce priveste incinerare, alegerea florilor depinde in mare parte de modul in care este organizata ceremonia de catre serviciile funerare. Puteti alege un aranjament simplu. In acest caz puteti evita coroanele care se aseaza de obicei direct pe mormant. Avand in vedere ca trupul va fi incinerat, coroanele de flori nu vor putea fi utilizate decat in timpul ceremoniei.
– Cand alegeti florile funerare puteti avea in vedere si optiunile familiei indoliate. Uneori, familia poate nota cateva aspecte legate de florile funerare chiar atunci cand va anunta data si locul unde va avea lor ceremonia.
– Puteti trimite flori naturale direct familiei indurerate. Aceste este un mod minunat de a arata ca va amintiti de persoana care a decedat.

Florile funerare sunt disponibile sub diverse forme si marimi, impartite pe bugete diferite. Pe site-ul funerare-rainbow-dorobantu.ro/ gasiti aranjamente florale, alaturi de servicii funerare complete. Firma de servicii funerare va fi sti sa va ghideze sa alegeti cea mai buna optiune in cazul dumneazvoastra. Sunati acum pentru detalii si informatii suplimentare.

Leave a Reply