Iphone sau Samsung

Daca vrei sa iti cumperi un nou telefon, doar ca nu esti nici fan al telefoanelor de la Apple si nici al telefoanelor de la Samsung, este neutru, iti plac ambele marci, decizia va fi destul de dificila si va dura destul de mult, pentru ca mai intai va trebui sa te hotarasti asupra marcii, apoi asupra modelului. Totusi, cele 2 marci sunt destul de diferite, nu au prea multe caracteristici in comun. Dar, pentru a-ti face mai usoara alegerea marcii preferate, in randurile ce vor urma voi prezenta principalele diferente dintre cele 2 marci, asa ca, te invit sa le urmaresti. 

Prima diferenta, care este vizibila este pretul. Telefoanele de la Apple au fost mereu mai scumpe decat cele de la Samsung. Daca un telefon este scump, automat mai scumpe vor fi si accesoriile si reparatiile. Deci o inlocuire a bateriei la Iphone 7, va fi mai scumpa decat una la Samsung Galaxy S7. Prima data va trebui sa iti stabilesti bugetul. 

Designul a fost mereu de partea telefoanelor de la Apple. Ele au avut mereu un aspect mai special, mai elegant, iar de cand s-a lansat Iphone X, butonul Home a fost eliminat, ceea ce a oferit o mai mare eleganta. Dar nu se poate spune ca telefoanele de la Samsung nu arata bine, pentru ca incepand cu Galaxy S8 nici ele nu mai au butonul Home, doar ca Iphone-urile sunt mai elegante, deci castiga. 

Durata de viata a bateriei nu a fost o specificatie premium la Iphone-uri. Dar la Samsung-uri da. Ele au o durata de viata a bateriei mult mai mare. Si modelele mai noi de la Apple au durata de viata a bateriei imbunatatita, dar tot ce de la Samsung rezista mai mult, deci castiga la acest capitol. 

Rezistenta in cazul cazaturilor si a socurilor este mai mare la Samsung-uri. Telefoanele de la Apple sunt destul de fragile si sensibile, iar Iphone X este cel mai sensibil. Daca vei scapa un Samsung pe o suprafata dura, este posibil fie sa se aleaga cu cateva zgarieturi mici, fie sa nu pateasca nimic, dar Iphone-ul este posibil sa aiba nevoie de o schimbare a sticlei. Samsung castiga la acest subiect.

Camera foto este mai buna la Iphone-uri. Realizeaza poze mai bune, are functii mai inteligente. Si cele de la Samsung realizeaza poze bune, dar cele de la Apple sunt mai bune, deci Apple castiga acum. 

Acestea fiind spuse, daca ai un buget mai mare si vrei neaparat sa ai un telefon ceva mai elegant si o camera foto mai buna, atunci alege un Iphone. Dar daca vrei ca telefonul sa fie mai rezistent si sa aiba o durata de viata a bateriei mult mai bune, atunci alege un Samsung. 

Leave a Reply