Ce trebuie sa stii despre gelurile de constructie pentru unghii

Nu poti aprecia adevarata valoare a unor produse cosmetice pana cand nu te gasesti in situatia de a avea nevoie de ele.

Cele care au probleme cu unghiile, care nu doresc sa astepte pana vor avea unghii naturale perfecte si de lungimea dorita apeleaza cu incredere la manichiura cu gel. Folosind  un gel de constructie pe unghia naturala se va obtine forma dorita, aspectul perfect si lungimea dorita a unghiilor.

Pentru cele care inca nu au incercat si nu stiu detalii despre gel unghii iata cateva sfaturi:

  • Gelul de constructie nu afecteaza unghia naturala. Cel putin atunci cand esti pe mana unui expert si produsele folosite sunt de calitate, nu trebuie sa existe reactii adverse. In fond nu acesta este primul strat ce intra in contact direct cu unghia, insa conteaza si el. Prima data se va aplica un gel de nivelare.
  • Gelul de constructie este de obicei vascos si se aplica cu o perie pana la forma dorita. Aplicarea este mai usoara cu cat gelul in cauza este ales conform cu procedura dorita. Unele sunt dizolvabile, permit aplicare de oja semipermanenta, sunt flexibile, se incing sub efectul lampii UV etc. In functie de aceste caracteristici se defineste si calitatea gelului aplicat.
  • In functie de lungimea unghiei se alege si consistenta de gel. Pentru cele lungi este de preferat unul dens, care nu curge, in timp ce la unghii scurte se poate folosi cel de densitate medie, ce se autoniveleaza mai rapid.
  • In timpul procedurii de aplicare a gelului senzatia pe care o are clienta nu este de disconfort, ca drept dovada dupa uscarea gelului pe unghie acesta nu trebuie sa fie casant sau sa miroase urat.
  • Daca manichiurista ti se pare ca trece peste etape ar putea fi de fapt gelul de tip 3 in 1 pe care il foloseste pentru toate etapele de unghii tehnice: baza, constructie/modelare si fixare.
  • Aparte de alegerile privind calitatea gelului, alegere pe care o face manichiurista, clienta poate solicita texturi si culori dorite. De aceea, piata abunda in optiuni privind tipurile de geluri de constructie, acestea putand avea un finisaj mat si nuante dintre cele mai diverse.

Gelurile de constructie sunt folosite de catre persoane avizate, manichiuristele de profesie. Asadar astfel de alegeri privind tipul de gel si proprietatile sale raman in sarcina acesteia.

Ceea ce poti face tu din perspectiva clientei este sa te asiguri ca ai cunostinte despre produse si sa ai control asupra ceea ce ti se aplica pe unghie. Produsele trebuie sa fie profesionale pentru ca nu va merita aspectul placut dar unghia afectata pe termen lung.

Pentru rezultate de calitate produsele de la Nolia Shop sunt recomandate. In gama de geluri UV se gasesc solutii si baze, geluri de constructie sau cel e de pictura. Produsele sunt ofertante si din punct de vedere al preturilor. Descopera la Nolia atat produse, cat si inspiratie pentru viitoarele stiluri de manichiura, in galeriile atat foto, cat si video.

Leave a Reply